L’Ajuntament d’Ontinyent i la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL) col·laboren amb “Enredra’t 2015” un encontre empresarial intercomarcal que tindrà lloc el proper 4 de juny a Ibi adreçat a emprenedors de La Vall d’Albaida, L’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. L’encontre, que tindrà lloc a l’antiga fàbrica Rico del municipi alacantí a partir de les 9:00 hores, està finançat amb fons de la Unió Europea,  l’Institut Valencia de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el portal d’empreniment i innovació Emprenem Junts, i és una activitat itinerant que també ha passat per Alcoi i Ontinyent (a 2013).

La jornada està promoguda pel CEEI d’Alcoi per activar i impulsar el teixit empresarial a les comarques centrals, i era presentada ahir a Ontinyent pel Director d’aquest centre, Roberto Payà, i el Vicepresident de la Confederació Empresarial COEVAL, Javier Cabedo. Tots dos explicaven que “Enreda't” ofereix la possibilitat de conèixer les experiències d'emprenedors, empreses consolidades i de recent creació de la zona que han aconseguit l'èxit dels seus projectes i presentaran les estratègies amb què enfocar als clients, estar segurs a la xarxa, posicionar un negoci a internet, fer créixer el mercat, innovar en el model de negoci o reinventar la pròpia empresa . A més té com a objectiu fomentar i enfortir la xarxa de contactes, ja que es tracta d’un espai on aconseguir posicionament, socis, col·laboradors, inversors i clients en tan sols un matí de dedicació. 

El contingut de la jornada es divideix en diverses àrees: “Amplia la teua xarxa de contactes”; “Experiències i casos d'èxit”; “Menús per Innovar” o “Explica i comparteix”. A l’apartat d’experiències i cassos d’exit es comptarà amb la participació de Juan Carlos Tortosa, responsable de vendes de l’empresa ontinyentina Ontinet.com, que explicarà a les 10:30 com la implantació d’Internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació  en l’entorn empresarial han marcat l’evolució de la companyia, i recordarà la importància d’assegurar la informació de l’empresa.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez destacava la importància “del treball conjunt i colze a colze de les administracions i les empreses per fomentar l’activitat empresarial. Sempre hem dit que per fer front a la crisi som més forts si treballem junts, i esta és altra mostra”, assenyalava. La informació es pot ampliar a la plana web www.ceeialcoy.com , on també es poden formalitzar les inscripcions amb caràcter totalment gratuït.