Els comerços d'Ontinyent obriran la nit d'aquest dissabte 8 de novembre fins a la matinada per celebrar la "Nit Oberta", una vetllada organitzada per Comerç In i Ajuntament d'Ontinyent amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat comercial urbana.El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, el President de Comerç IN, Rafael Vaello, i la Gerent de Comerç IN, Amparo Boscà, presentaven hui el programa previst per a aquesta nit, en què els establiments locals oferiran importants descomptes de 21:00-1:00 hores, alhora que complementàriament s'organitzen activitats d'oci, culturals, tallers infantils o ambientació musical.

 

JoanSanchis destacava en la presentació la importància de dur a terme aquest tipus d'activitats, que enguany coincideix amb la Fira Gastronòmica de la Vall d'Albaida que se celebra a Ontinyent, el que permetrà gaudir de la gastronomia local i les compres, i "en un nou pas al treball que estem fent per convertir Ontinyent en un referent de dinamització comercial a la Comunitat Valenciana". Sanchis destacava els beneficis directes i indirectes en la promoció de l'economia local, i l'efecte d'atracció que es genera cap als visitants de la Vall d'Albaida i comarques veïnes.

 

DesComerç IN, Rafa Vaello, explicava que els comerços participants oferiran els seus productes de temporada amb un descompte del 20%, i que hi haurà un producte de la nit en què el descompte serà del 40%. A més, hi haurà una zona "outlet" amb descomptes entre el 50% i el 70%. Com a complement, els comerços oferiran demostracions de cuina, còctels, música en directe, dolços, etc.

 

Durant aquestes quatre hores de dissabte a la nit, es podrà trobar als carrers d'Ontinyent, a més, una oferta complementària d'oci, cultura i gastronomia. El recorregut comercial estarà amenitzat per música de discjòqueis a diferents punts dels carrers. La cultura també tindrà el seu moment, ja que l'exposició "IV Saló de la Tardor" organitzada per AFAO i Font d'Art, es podrà visitar en el mateix horari al Centre Cultural Caixa Ontinyent; i aquells que vullguen aprofitar per conèixer la història de les festes de Moros i Cristians podran visitar fins a les 24 hores al Museu Fester. A més a més, perquè els pares puguen gaudir tranquil·lament de les seues compres, hi haurà una zona de jocs infantils a Martínez Valls, en la qual podran deixar els xiquets amb els monitors.