El IV Festival de Circ i Teatre al Carrer s’inaugurarà este divendres 19 de desembre amb una projecció en 3D a càrrec de la companyia local Churry&Churry Entertainment la plaça Major; dimecres 23, Clowndestomp Teatre portarà els seus Contes del revés a la plaça de la Coronació; dissabte 26, en coincidència amb l’arribada dels emissaris reials, Almudena Francés i Lluc Llorens actuaran al pati de l’església de Sant Rafel; dilluns 28, The Incredible Box, premi al millor espectacle de Freiburg, dels catalans La Tal, s’instal·larà al parc Mestre Ferrero; dissabte 2 de gener, els equilibrismes de Maintomano prendran la plaça de Sant Domingo; i, l’endemà, el grup de teatre del Projecte Trèvol i Mabsutins actuaran al Teatre Echegaray en la
cloenda del festival en el que és l’únic espectacle de pagament. Les entrades, a 4 euros, es poden retirar ja a la casa de cultura de Santa Bàrbera i CaixaOntinyent.

 Un festival que enguany dóna un salt qualitatiu en incorporar, per primera vegada, una companyia internacional que ha inaugurat moltes de les millors fires i festivals del món: els trapezistes belgues Les P’tits Bras. Això serà el diumenge 27 de desembre.

La col·laboració de la Diputació de València ha permès el salt qualitat d’una programació que va començar amb un pressupost mínim i s’ha convertit en una demanda per part de les famílies i una cita obligada en els barris. De fet, en col·laboració amb les associacions de veïns i comerciants,

L’alcalde i president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha animat els veïns a participar en el festival, posar en valor tot allò que es fa a la ciutat i ha assenyalat que “amb estos 8 espectacles més les 30 cites programades per l’Ontinyent Il·lusiona hi ha moltes raons per a disfrutar de la ciutat i el seu comerç durant Nadal” i ha animat els veïns de les comarques veïnes a disfrutar de tot allò que Ontinyent ofereix al visitants.