Ajuntament d'Ontinyent::Galeria empresarial de la Província de València

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Cambra de Comerç de València reprenen les accions de foment de l’ocupació juvenil amb un nou curs gratuït de Comunicació Digital, que entre altres coses capacitarà als participants per a gestionar professionalment una marca al món digital.

Es tracta d’una acció inclosa al Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) integrat al Sistema de Garantia Juvenil, que forma els i les joves gratuïta i personalitzada, i subvenciona a aquells participants que emprenguen o a les empreses que els contracten mitjançant ajudes del Fons Social Europeu. Són accions adreçades a joves de 16 a 29 anys, que es van encetar en el passat amb un Programa d’Empreniment Juvenil per formar als joves en com crear la seua empresa i un curs d’auxiliar de Cuina i Sala i que es veuen continuades ara amb aquest curs de Comunicació Digital que s’impartirà des d’octubre, amb continguts vinculats a la comunicació “on line” i xarxes socials.

El curs de Comunicació Digital es desenvoluparà durant 125 hores del 17 d’octubre al 21 de novembre de 9:00 a 14:00 a l’aula 202 de la UNED, al carrer Joan XXIII. Al curs es donarà a conèixer al nou client digital, aplicació de les noves tecnologies a blogs, xarxes socials i eines de marketing online, per tal que en acabar la formació l’alumnat puga ser capaç de gestionar professionalment una marca en el món digital, les xarxes socials més populars i desenvolupar una comunitat a favor de l’empresa i la seua idea de negoci. Aquest curs inclou la formació en empleabilitat i habilitats socials, i Eines Social Media per a la cerca d'ocupació, que el seu objectiu és facilitar els coneixements i recursos necessaris per a realitzar una cerca d'ocupació més efectiva i acostar-se a les empreses amb confiança.

Interessats contactar amb Marga Pérez, de la Cambra de Comerç a Ontinyent.  (ontinyent.territorial@camaravalencia.com) o per telèfon o whattsap: 639 016 301 - 962 915 540

Places limitades.