L’Ajuntament d’Ontinyent sortejava hui dilluns una bicicleta entre els xiquets i xiquetes que han participat en una iniciativa de la regidoria de comerç i de l’associació de comerciants “Comerç IN”, relacionada amb el XI Concurs de Postals Nadalenques organitzat per aquesta entitat i Caixa Ontinyent, i inclosa al seu torn a la campanya “Ontinyent Il·lusiona”. En concret, els i les participants havien d’omplir un fullet informatiu amb el llistat dels finalistes al concurs, i omplir en quin comerç del mercat es troben exposats els prop de 700 treballs elaborats per alguns d’ells mateixos a les escoles.

El sorteig, que tenia lloc a les instal·lacions del Mercat Municipal, comptava amb prop de 3000 butlletes participants, resultant com a guanyador de la bicicleta Jorge Gisbert Lacueva. Al  sorteig han estat presents el Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda; el president de Comerç In, Juanjo Cháfer; i Matíes Mira, en representació dels comerciants del mercat.

L’objectiu d’aquest sorteig, inclòs dins el conjunt d’activitats de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, era dinamitzar els comerços d’Ontinyent i al mateix temps utilitzar les postals nadalenques dels xiquets per decorar el Mercat Municipal. Pablo Úbeda ha elogiat la tasca dinamitzadora de l’activitat comercial que fa Comerç In, destacant que “al Govern d’Ontinyent tenim molt clar que treballant junts amb els comerciants serà sempre molt més fàcil impulsar la promoció econòmica de la nostra ciutat,  esta activitat és un pas més al conjunt d’accions que venim emprenent en esta línia”, manifestava.