Mostrant els resultats de 81 a 90 de 119

29-10-2012 CURS D'ATENCIÓ AL PUBLIC EN VALENCIÀ PER A COMERÇOS

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, a través de les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, ha organitzat este curs, de caràcter GRATUÏT, per al foment de l'ús del valencià en els comerços.

El curs té una durada de 10 hores i va dirigit a comerciants i treballadors del comerç, encara que també podran assistir desocupats relacionats en el comerç o encaren el seu futur professional en relació amb el sector comercial.

El curs inclou el programa informàtic Salt i formació en el seu us, a més de formació práctica en habilitats de comunicació per atenció al públic en els comerços.

S'impartirà els dies 28, 29 i 30 de novembre en les instal·lacions de COEVAL, Av. del Tèxtil, 22 d'Ontinyent, en horari de 14:00h a 17:30h.

Les inscripcions es realitzaran on-line en este enllaç, o bé a través del telèfon: 96 291 50 77.

Més informació

03-10-2012 EL COMERÇ D'ONTINYENT OBRI DISSABTE FINS LA MATINADA AMB "LA NIT OBERTA"

Els comerços d’Ontinyent obriran en la nit d’aquest dissabte fins la matinada amb motiu de la “Nit Oberta”, una activitat per la qual un total de 26 establiments locals oferiran importants descomptes de 21:00 a 01:30 hores, una vetllada durant la qual a més a més s’oferirà una oferta complementària d’oci, gastronomia i cultura als carrers d'Ontinyent.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava en l’acte de presentació de l’activitat el “positiu impacte” d’accions d’aquest tipus en la promoció de l’economia local, “que és el principal objectiu del Govern d’Ontinyent, ja que l’activitat econòmica promou la generació de llocs de treball”, destacava el primer edil. L’Alcalde també posava de relleu l’efecte d’atracció que es genera per als visitants i l’impuls que es fa a la capitalitat de la comarca.

Des de Comerç IN la seua gerent, Amparo Boscá, i el President de l’Associació, Rafa Vaello, explicaven que els 26 comerços participants oferiran els seus productes de temporada amb un descompte del 20%, que en alguns casos concrets (almenys 1 producte per establiment) serà del 40%. Igualment, hi haurà una zona “outlet” amb descomptes de més del 50%. Com a complement, la majoria dels comerços oferiran un refrigeri dolç o salat a més de begudes, i han organitzat altres esdeveniments com lectura poemes al carrer desfilades, treballs florals de Jacinta Floristes, demostració de pastisseria, aparadors vivents, manuals de papiroflèxia o degustació de cafès.

Des de Comerç IN destacaven que es veu com “un èxit per Ontinyent” que comerç, restauració i oci vagin de la mà, “ja que una oferta coordinada és essencial si volem aconseguir un veritable Centre Viu, i en aquesta ocasió s'ha aconseguit gràcies a l'esforç conjunt de tots i l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament”, explicava Rafael Vaello, qui incidia en que la iniciativa “és molt atractiva per eixir al carrer eixa nit”.

Per la seua banda, el Regidor de Comerç, Joan Sanchis, posava de relleu “l’esforç i les ganes d’innovar de Comerç IN, amb una iniciativa al costat de la qual estarà l’Ajuntament per tal de fomentar l’activitat a la ciutat i al nostre comerç, un comerç familiar i de casa”. L’edil destacava així mateix la importància de retenir als veïns i veïnes d’Ontinyent, així com captar cada volta a més gent de la comarca i d’altres municipis veïns per fer les seues compres a la ciutat.

Durant la nit oberta, alguns hostalers oferiran al visitant la possibilitat de eixir a sopar i fer una copa amb un 10% de descompte en les seues cartes. En els plànols editats es podran consultar els restaurants i bars d’AHVAL que participen, així com les propostes especials dels comerços i els productes estrella amb els seus preus. A més a més, el recorregut comercial estarà amenitzat per música de DJ en deu punts diferents i una batukada. El Museu Fester i la sala d'exposicions de Caixa Ontinyent podran ser visitades de manera gratuïta, i la Colla de Campaners mantindrà el campanar obert per atendre tot el que es vullga apropar a l'església de Santa Maria o al campanar més alt de la Comunitat Valenciana.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava que el Govern d’Ontinyent ha apostat “des del primer moment” per la dinamització del comerç local, amb línia d’actuacions articulada a través de l’impuls al Consell Econòmic i Social, i que s’ha concretat ja en iniciatives com els “dissabtes divertits” o la fira “tapes i rock”, entre d’altres. Jorge Rodríguez animava a la ciutadania a eixir al carrer i gaudir d’estes iniciatives, “perquè quan es compra al comerç local, està ajudant-se a l’economia d’Ontinyent en general: fer comerç és fer ciutat”, assenyalava el primer edil.
 

24-09-2012 FIRA DE TAPES I ROCK A ONTINYENT

Els propers dies 28, 29 i 30 de setembre Ontinyent celebra, a la Plaça de la Concepció, la "Fira de Tapes i Rock", un homenatge a la gastronomia, l’artesania i la música en directe. Un esdeveniment creat per tal de donar plaer al paladar i l’oïda. Menjar, tapes, vi, embotits ... envoltats de música i amb una zona "Chill" on prendre una copa o fer-se un combinat.

Al llarg d’este cap de setmana s’elaboraran 12.000 tapes, hi haurà vi, dolços, embotits, artesania, ... El dissabte a les 13:30 festa temàtica "tapes amb Meló d’Or" i el diumenge a les 13:30 la festa dels "arrossos".

Hi participaran nombrosos restauradors locals, cafeteries, bodegues, carnisseries, cervesseries, i altres artesans. No s’ho podeu perdre.

Us esperem!!

Més informació

21-09-2012 “ELS DISSABTES DIVERTITS” S’AFEGEIXEN A LA FESTA DELS COMERCIANTS DEL BARRI DEL LLOMBO

Els tallers i activitats infantils dels “Dissabtes Divertits” s’afegiran aquest cap de setmana a la festa que ha organitzat l’Associació de Comerciants del Llombo en aquest barri d’Ontinyent. En concret, l’Associació de Comerciants del Llombo ha organitzat tot un seguit d’activitats per la jornada de dissabte que inclouran des de les 18:00 exposicions de productes dels comerços associats, un sopar a les 21:30 a preus populars i el sorteig de regals entre els assistents, comptant-se també amb animació musical a càrrec dels “Joves Meruts”. 

 

El Consell Econòmic i Social (CES) d’Ontinyent s’afegirà a la festa aportant un dels tallers infantils de “Dissabtes Divertits” que tant èxit han tingut en les seues dues primeres edicions a la Plaça de Sant Domingo, i que en aquesta ocasió consistiran en manualitats per a realitzar xapes personalitzades i fermalls (“broxes”) tèxtils. El taller tindrà lloc entre les 19 :00 i les 21 :00 hores, i estarà realitzat per l’empresa local Voraserra.

13-09-2012 I FIRA ARTESANAL I GASTRONÓMICA D’ONTINYENT

Obert el termini per a participar com expositor en la I Fira Artesanal i Gastronómica que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent amb el suport del Consell Econòmic i Social. Es podran presentar les sol·licituds de participació en el Registre General de l’Ajuntament fins el 18 de setembre de 2012.

Més informació

12-09-2012 CONTINUA L’ÈXIT DE LA CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ "JUNTS FEM MERCAT!"

La iniciativa de dinamització del Mercat de Dalt “Junts fem mercat!”, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, continua registran una alta acceptació. Al sorteig realitzat hui divendres, s’ha comptat amb la participació de més de 2000 veïns que amb la seua papereta optaven a guanyar el premi, un xec-regal de 50 euros a gastar en el propi mercat.

 

Al sorteig d’aquesta setmana, acudien la regidora de Territori, Rebeca Torró, i el President de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, Maties Mira, resultant guanyadora la papereta de Virtudes Martínez, veïna d’Ontinyent i clienta habitual del Mercat de Dalt.

 

Aquesta campanya realitzada els divendres amb periodicitat quinzenal, està enfocada no sols a la promoció i dinamització del conegut popularment com el Mercat de Dalt, sinó també a revitalitzar el centre històric i comercial d’Ontinyent i atraure clients i compradors per al comerç local.

12-09-2012 L’Ajuntament d’Ontinyent i Comerç IN signen un conveni de col·laboració per impulsar l’activitat comercial

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de l’associació de comerciants Comerç IN d’Ontinyent, Rafael Vaello, signaven aquest matí el conveni que permetrà a l’entitat empresarial posar en marxa noves iniciatives d’impuls al comerç local comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’acte de signatura, que comptava amb la presència del Regidor de Comerç, Joan Sanchis, el Coordinador del Consell Econòmic i Social (CES) Joan Gilabert, i la Gerent de Comerç IN, Amparo Boscá, tenia lloc al local, ubicat al Carrer Major, que l’Ajuntament ha cedit a l’associació perquè realitze diverses tasques de dinamització comercial i que es contempla amb el conveni que hui es signava, i al qual es contempla que el consistori assumirà també les despeses del local com a part de la subvenció anual.

La nova seu de Comerç IN es troba ubicada al Carrer Gomis, 7, al conegut com Carrer Major, en les instal·lacions on s’ubicava l’antiga biblioteca, un canvi plantejat al Pla de Reutilització d’Espais i Estalvi en Lloguers posat en marxa pel Govern d’Ontinyent, i que ha permès al consistori estalviar 128.000 euros en el pressupost d’enguany i dotar de noves instal·lacions a nombroses associacions locals.

El President de Comerç IN, Rafael Vaello, donava les gràcies a l’Alcalde Jorge Rodríguez “perquè només entrar a l’alcaldia va agilitzar els tràmits per a poder comptar amb la nova seu”, destacant també que la signatura dle conveni “permetrà potenciar els servicis i el centre urbà, perquè el comerç és el cor de la ciutat i li dona vida als carrers”. Vaello extenia l’agraïment realitzat a l’alcalde al Regidor de Comerç Joan Sanchis; al Coordinador del CES, Joan Gilabert i al Regidor d’Hisenda, Josep Francés, “que treballen dia a dia per ajudar-nos desenvolupar propostes”.

Jorge Rodríguez, que va agrair al seu torn a Comerç IN “el seu dinamisme i empenta” per incentivar el comerç local, va exposar que “des del primer moment” el Govern d’Ontinyent va tractar d’agilitzar al màxim la consecució del nou local, així com de dinamitzar el comerç urbà amb la posada en marxa d’activitats com la “Fira de Tendes al Carrer” o els “Dissabtes Divertits”. La propera d’estes col·laboracions serà dissabte 22 de setembre, amb la campanya “Colze a Colze amb els Dissabtes”, en la qual es sortejaran targetes de regal carregades amb 50 € per gastar en els comerços In .

L’Alcalde d’Ontinyent posava de relleu l’impuls que s’ha donat al Consell Econòmic i Social, “que no podia ser un òrgan mort, i per això el vam reactivar, per tal que fora útil per als agents econòmics i socials, creant en ell dues comissions, una de les quals està específicament centrada en dinamitzar el comerç urbà”, assenyalava el primer edil. Jorge Rodríguez agraïa al Coordinador del CES “la seua tasca i treball en be del comerç d’Ontinyent” i animava als comerciants a seguir contribuint a l’activació de l’economia local.

06-09-2012 ELS “DISSABTES DIVERTITS” TORNEN A LA PLAÇA DE SANT DOMINGO PER DINAMITZAR EL COMERÇ I L’HOSTELERIA D’ONTINYENT

La Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent tornarà a transformar-se aquest dissabte dia 8 de setembre, en una gran àrea de jocs infantils amb els “Dissabtes Divertits”, una iniciativa sorgida al si del Consell Econòmic i Social (CES) i posada en marxa pel Govern d’Ontinyent dins de les actuacions previstes per aquest any 2012 de dinamització del sector comercial i hostaler i potenciació de la promoció econòmica a la ciutat.

Esta iniciativa, que va tenir la seu primera edició el passat 16 de juny, inclourà aquest proper dissabte, activitats per a tots els públics, com ara tallers de manualitats amb material de reciclatge, de 18:00 a 20:30 hores, o l’actuació del Contacontes Llorenç en 3 sessions, a les 18:00, a les 19:00 i a les 20:00 hores.

Més informació

L’alcalde d’Ontinyent i President del CES, Jorge Rodríguez, recordava que del que es tracta és de potenciar l’activitat a esta zona, “tal com ja estem fent amb els incentius tributaris que vam incloure a les ordenançes municipals”, com ara l’exempció de la taxa d’obertura per a nous establiments a la plaça Sant Domingo i el Carrer Major, “zones que anem a seguir treballant per a reactivar-les amb noves mesures”. El primer edil avançava que el Govern d’Ontinyent està elaborant un cens de locals disponibles per a l’apertura de nous negocis a estes mateixes zones, un cens que ja compta amb 26 immobles registrats, els arrendataris dels quals es podran beneficiar dels incentius tributaris i d’animació que aporta l’Ajuntament.

28-06-2012 I FIRA DE TENDES AL CARRER EN ONTINYENT

 

Amb la finalitat de dinamitzar el sector comerç, hosteleria i oci de la ciutat, l’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat la “I FIRA DE TENDES AL CARRER”, que tindrà lloc els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol a l’aire lliure en la Plaça Concepció.


Amb aquesta iniciativa es pretén traure el comerç al carrer, evitar l’eixida dels veïns del municipi cap a altres ciutats i augmentar les vendes dels comerços locals. El client podrà trobar una gran quantitat de comerços concentrats en un mateix lloc per a buscar productes de temporada amb descomptes i promocions especials.
 

D’aquesta manera, divendres de 18:00 a 22:30 hores i dissabte i diumenge de 10:00 a 14:00 i de 16:30 a 22:30 tots aquells que visiten la Fira tindran al seu abast una extensa oferta comercial amb prop de 30 expositors del municipi amb productes de moda i complements, calçat, regals, esports, joieria, salut o alimentació, entre d’altres.

 

13-06-2012 ELS "DISSABTES DIVERTITS" A ONTINYENT

L’Ajuntament d’Ontinyent vos proposa un bon pla: un dissabte al mes vosaltres i els vostres fills i filles podreu gaudir a la plaça de Sant Domingo d’una sèrie d’activitats d’animació i promoció comercial, amb la finalitat de dinamitzar el sector hostaler, d’oci i comercial d’Ontinyent.

En “Els Dissabtes Divertits”, podràs deixar els teus fills a la plaça de Sant Domingo on hi hauran tallers infantils, contacontes, espectacles, animació.... Ells es divertiran i tu podràs gaudir d’una estona al teu aire, podràs anar als diferents establiments adherits a la campanya on tindràs descomptes i avantatges en les teues compres, o tal volta preferisques tastar alguna tapa, fer un tastet o aprofitar l’oferta gastronòmica que preparen els bars i restaurants de la zona. De segur que et relaxaràs i gaudiràs d’una de les zones amb més encant del nostre poble.

Més informació