Ajuntament d'Ontinyent::Galeria empresarial de la Província de València

Mostrant els resultats de 71 a 80 de 127

11-12-2013 COMPRAR EN NADAL A ONTINYENT TÉ PREMI

Es posa en marxa per segon any consecutiu aquesta campanya de promoció del comerç local. Per cada compra que es realitze entre el 11 de desembre de 2013 i el 5 de gener de 2014, en els 63 comerços participants en la campanya, els clients podran guanyar un magnífic regal aportat per cadascun dels comerciants. Per a participar en el sorteig, els clients han d'emplenar una butlleta que li facilitarà el comerciant al efectuar la seua compra, i dipositar-la en les bústies que es troben en els comerços. Els regals estan exposats en l'aparador situat al C/ Maians, 57, prop de l'esglèsia Sant Carles.
 

El sorteig es realitzarà en acte public en gener de 2014. S'extraura una butlleta de cadascuna de les bústies de cada comerç, a la que li correspondrà un dels regals a l'atzar.

Ací pots descarregar el futllet informatiu amb els comerços participants.

 

11-12-2013 CONCURS D'APARADORS DE NADAL 2013

L'Ajuntament d'Ontinyent, amb la col·laboració de totes les associacions de comerciants del municipi, i amb la finalitat de fomentar l'atractiu comercial de la ciutat durant les festes, convoca per segon any consecutiu el concurs d'aparadors de Nadal.

La votació dels aparadors serà popular, a traves del facebook de l'Ajuntament. Se sortejaran 100 euros entre tots els participants en les votacions, per a gastar-los en els establiments que concursen.

Ací pots consultar la relació d’establiments participants i efectuar la teua votació fins el dia 21 de desembre.

En el següent enllaç podràs efectuar la teua votació a l'aparador que més t'agrade. Per a poder votar has de tindre un perfil en facebook i ser seguidor de Ontinyent GO!. Sols es podrà efectuar una votació per persona.

Vota ací

L'entrega dels reconeixements als aparadors més votats així com el sorteig dels 100 euros serà el dia 23 de desembre en acte públic.

 

26-11-2013 CAMPAÑAS COMERCIALES DE NAVIDAD

El Ayuntamiento de Ontinyent, a través de la Concejalía de Comercio ha programado una serie de actividades de dinamización comercial para las fiestas de Navidad, con el objetivo de impulsar la actividad económica en la ciudad.

Los establecimientos interesados en participar pueden inscribirse en la Oficina AFIC del Departamento de Promoción Económica completando el formulario modelo e indicando las campañas a las que quieren adherirse.

- Concurso de Escaparates, los ciudadanos elegirán mediante votación popular en la página facebook del Ayuntamiento, el mejor escaparate decorado para Navidad. Habrá un premio para los tres escaparates más votados.

- Comprar en Nadal a Ontinyent té premi: Los clientes que realicen las compras en la ciudad tendrán la oportunidad de conseguir un magnífico regalo. Por cada compra que realicen en los comercios participantes, obtendrán boletos para depositar en las urnas disponibles en los establecimientos. De cada urna se extrarerá un boleto, que serà premiado con uno de los regalos aportados por los comerciantes. Habrá tantos premios como comercios participantes.

Bases y formulario
Más información

07-11-2013 Dues jornades gratuïtes oferiran als comerciants d’Ontinyent ferramentes per a millorar la competitivitat i la innovació

L’Ajuntament convida als comerços i associacions locals del sector a participar en taules rodones i xerrades.
El Regidor de Comerç informarà de com participar a les accions de promoció comercial que l’Ajuntament realitzarà durant les festes de Nadal i Reis.

El Govern d’Ontinyent ha programat per a la setmana que ve dues jornades gratuïtes que oferiran als comerciants de la ciutat ferramentes per a millorar la seua competitivitat i la innovació. Les jornades, que tindran lloc els dies 12 i 15 de novembre a la Sala Gomis, s’engloben baix el nom de “Els reptes del futur per al nostre comerç”, i en elles s’aprofitarà des de la regidoria de Comerç per a informar de com participar a les accions de promoció comercial que l’Ajuntament realitzarà durant les festes de Nadal i Reis.

El regidor de l’àrea, Joan Sanchis, explicava que des de l’inici de la legislatura, el Govern d’Ontinyent ve duent a terme una nova política de promoció econòmica, caracteritzada pel consens entre tots els agents socials i econòmics en la realització de les diferents accions que s'estan duent a terme, i que ara van a continuar amb aquesta: "el comerç conforma un teixit essencial per a la diversificació econòmica de la ciutat d'Ontinyent que és necessari mantindre i potenciar". Amb aquest objectiu, i amb la finalitat de compartir impressions i conèixer experiències d'altres llocs que ajuden a enfortir i crear sinèrgies positives al comerç d'Ontinyent, s’han convocat estes jornades que es realitzaran en horari de 15:00 a 17:00 hores per no entorpir l'horari d'activitat comercial.

El dimarts dia 12 de novembre es realitzarà una conferència amb el títol "Competitivitat, cooperació i rendibilitat comercial", a càrrec d'Agustín Rovira Lara, director de l'oficina PATECO, del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, amb una taula rodona en la que es comptarà amb l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, la Directora General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Silvia Ordiñaga, així com el regidor de comerç, Joan Sanchis, i el coordinador del Consell Econòmic i Social, Joan Gilabert. Pel que fa a divendres dia 15 de novembre, s'impartirà dues xerrades titulades: "Innovant per a vendre més" i "Ferramentes per a millorar la gestió i incrementar les vendes", a càrrec de tècnics la cambra de comerç de València.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha convidat a participar a tots comerços i associacions locals del sector, fent-se una crida per part del Regidor de Comerç a les persones i professionals del comerç “per a què participen en estes jornades gratuïtes, que ens serviran per descobrir noves eines de treball i per reflexionar sobre el futur del comerç a la nostra ciutat. Per tal d’assegurar el futur del sector comercial és necessari que aquest adopte una postura estratègica de ciutat, i en esta línia anem a seguir treballant”, avançava. Els interessats poden ampliar la informació a l’oficina AFIC, al telèfon 962918227, o al correu electrònic adl.ontinyent@cv.gva.es.

17-10-2013 ONTINYENT: EL DISSABTE 19 D'OCTUBRE NIT OBERTA ALS COMERÇOS

Els comerços d’Ontinyent obriran en la nit d’aquest dissabte 19 d’octubre fins la matinada amb motiu de la “Nit Oberta”, una vetllada organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de Comerciants Comerç IN per dinamitzar l’activitat comercial urbana.El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, el President de Comerç IN, Rafael Vaello, i la Gerent de l’Associació, Amparo Boscà, presentaven hui el programa previst per a esta jornada, a la qual els establiments locals oferiran importants descomptes de 21:00 a 01:30 hores, mentre complementàriament s’organitzen activitats d’oci, culturals i gastronòmiques.

Joan Sanchis destacava en l’acte de presentació la importància de dur a terme activitats com aquesta, “que estan convertint Ontinyent en un referent de dinamització comercial a la Comunitat Valenciana”, tal com ha constatat la Direcció General de Comerç al seu informe sobre el foment de la innovació comercial a la Comunitat Valenciana. Sanchis destacava els beneficis directes i indirectes en la promoció de l’economia local, i en l’efecte d’atracció que es genera per als visitants de les comarques veïnes.

Des de Comerç IN, Rafa Vaello i Amparo Boscà, explicaven que els comerços participants oferiran els seus productes de temporada amb un descompte del 20%, que en alguns casos concrets (almenys 1 producte per establiment) serà del 40%. Igualment, hi haurà una zona “outlet” amb descomptes de entre el 50% i el 70%. Com a complement, els comerços oferiran demostracions de cuina, desfilades, còctels, música en directe, menjar i dolços.

Enguany s’han afegit també altres entitats com el Gremi de Forners, que oferirà degustacions en un stand al Carrer Martínez Valls; Caixa Ontinyent, que oferirà la possibilitat de visitar gratuïtament l’exposició “El Mundo de los Niños” al seu Centre Cultural; el Museu Fester, que obrirà les seues portes; o la Colla de Campaners, que oferirà visites guiades a la torre del Campanar de Santa María de 23:00 a 01:00. A més a més, la Regidoria de Cultura col·labora obrint la Casa de Cultura en horari especial per permetre visitar l’exposició “Guerra i Oblit” al Carrer Major; i des de les 21:00 i fins la 1:30 hi haurà “deejays” repartits per tota la ciutat, als carrers Martínez Valls, Carrer Major, Furs, Francisco Cerdà i José Simó Marín.

Rafael Vaello apuntava que enguany, com a novetat, es sortejarà una targeta IN carregada amb 100 euros entre aquells que realitzen compres esta nit en establiments adherits, afegint que la previsió meteorològica és bona “i no hi haurà excuses per a no eixir al carrer en una nit molt atractiva”. Vaello agraïa el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i destacava que amb el treball “diari, setmanal, mensual i anual” del consistori i dels comerciants que composen l’associació, “traguem endavant accions com aquesta per a afavorir l’activitat a la ciutat”. Joan Sanchis també posava de relleu “l’esforç de tots i totes, Ajuntament, Consell Econòmic i Social, comerciants i associacions per fer d’Ontinyent una ciutat atractiva i dinàmica”, concloïa el regidor.

29-08-2013 CURS DE MILLORA EMPRESARIAL A ONTINYENT

El departament de Promoció Económica de l’Ajuntament d’Ontinyent impulsarà durant els mesos de setembre a novembre 1 acció formativa adreçada als empresaris de la ciutat que vulguen consolidar el seu negoci.
Esta acció es realitzarà en col·laboració amb la Càmara de Comerç, Industria i Navegació de València.
 

Preten donar a coneixer tècniques per a millorar la rentabilitat de les empreses: com elaborar un pla d’empresa, un pla estratègic i un pla de viabilitat així com l’estructura de cost de l’empresa. Té una durada de 7 setmanes i combina sessions teóriques de grup i consultoria individual per a cada empresa participant. Es GRATUÏT amb el finançament de la Generalitat Valenciana.

Esta previst l’inici el 23 de setembre fins al 8 de novembre de 2013.

Els interessats han de formalitzar l’inscripció en l’Oficina de Promoció Econòmica, al telèfon 96 291 82 27 o direcció de correu adl2.ontinyent@cv.gva.es.

Més informació del programa
 

 

12-07-2013 L'AJUNTAMENT D'ONTINYENT I COMERÇ IN SIGNEN UN CONVENI PER DONAR MAJOR IMPULS A L'ACTIVITAT ECONÒMICA

 (10-7-13) L’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de comerciants Comerç IN han signat un conveni que permetrà a l’entitat empresarial posar en marxa noves iniciatives d’impuls al comerç local comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament. La signatura d’aquest acord tenia lloc al despatx d’alcaldia per part de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de Comerç IN, Rafael Vaello; comptant amb la presència de la Gerent de Comerç IN, Amparo Boscá, la secretària de l’associació, Carmen Pastor, i la tècnica municipal de Promoció Econòmica, Elena Marco. El President de Comerç IN, Rafael Vaello, donava les gràcies a l’Ajuntament per la signatura d’un conveni que “permetrà potenciar els serveis i el centre urbà, perquè el comerç és el cor de la ciutat i li dona vida als carrers”.

Jorge Rodríguez, que va agrair al seu torn a Comerç IN “el seu dinamisme i empenta” per incentivar el comerç local, va exposar que “des del primer moment” el Govern d’Ontinyent ha tractat de dinamitzar el comerç urbà amb la posada en marxa d’activitats molt diverses. Des de la regidoria de Comerç, Joan Sanchis destacava en aquest sentit l’impacte aconseguit amb campanyes com la de “Ontinyent al Carrer” han suposat un element d’atracció per a milers de visitants i han estat objecte de ressò mediàtic a tota Espanya. Sanchis posava de relleu l’impuls que s’ha donat al Consell Econòmic i Social, “que no podia ser un òrgan mort, i per això el vam reactivar, per tal que fora útil per als agents econòmics i socials, creant en ell dues comissions, una de les quals està específicament centrada en dinamitzar el comerç urbà”, assenyalava el regidor de comerç, qui animava als comerciants a seguir contribuint a l’activació de l’economia local.

28-06-2013 Ontinyent se suma al projecte europeu Life+ Green Commerce per fomentar la protecció del medi ambient en el comerç local

(28-6-13) La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat l’adhesió de la ciutat al projecte europeu Life+ Green Commerce per a fomentar en el comerç local el respecte al medi ambient, l'estalvi energètic i la gestió sostenible. El projecte, finançat a través del programa europeu Life+ i articulat a la Comunitat Valenciana a través de la Direcció General de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, està sent impulsat a Ontinyent per les regidories de Comerç i Sostenibilitat, des d’on els edils Joan Sanchis i Fran Quesada destacaven que la iniciativa “permetrà als establiments beneficiar-se d’una gestió més eficient que alhora serà més responsable, a través de xicotetes accions del dia a dia”.

Joan Sanchis explicava que a través d’este projecte es disposarà de manera gratuïta d’una ferramenta “on line” per a avaluar individualment la situació actual del comerç i proposar accions de millora per a reduir el seu impacte ambiental. “Açò, al mateix temps, incrementarà l’eficiència en la gestió econòmica del negoci, optimitzant les despeses lligades a subministraments d’electricitat, aigua, gas o consum de materials”, afegia. Després d’esta primera avaluació, cada comerciant rebrà la visita d’un tècnic per a realitzar el diagnòstic de la seua situació en termes de gestió sostenible, així com les accions correctives que pot dur a terme per ser “més verd” i aconseguir el distintiu Green Commerce que concedeix la Conselleria.

A la segona fase, explicava Fran Quesada, s’informarà als comerços d’aspectes com la forma d’interpretar la factura de la llum, disminuir-la, reduir el consum d'aigua, disminuir la generació de residus i facilitar-ne la reutilització, així com racionalitzar el consum de substàncies tòxiques, o la manera de retallar despeses en el transport, el embalatge i l’emmagatzematge: “tot a través d’accions factibles i assequibles en el dia a dia, que repercuteixen en benefici de tots, perquè afavorim l’estalvi i reduïm el consum energètic i la producció de residus, cosa que ens ajudarà a lluitar contra el canvi climàtic”, explicava Quesada. El conveni aprovat per la Junta de Govern Local serà ara signat per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Conseller d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch, per tal que es puga posar en marxa a la ciutat.

 

07-06-2013 Este cap de setmana Fira de Tendes al Carrer i Tapes i Rock a Ontinyent

(6-6-13) Un total de 53 establiments entre comerços, forns i restauradors d’Ontinyent participaran aquest cap de setmana a les Fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer, dos esdeveniments que es posaren en marxa l’any passat i que enguany, a iniciativa del Consell Econòmic i Social (CES) i amb el impuls del Govern d’Ontinyent, coincideixen en el calendari dins el programa d’activitats “Ontinyent al Carrer”, la coneguda com a “Campanya dels Paraigües”. L’Alcalde d’Ontinyent i President del CES, Jorge Rodríguez, mostrava la satisfacció per l’acollida que està tenint “Ontinyent al Carrer”, agraint l’esforç de tots els establiments i associacions que estan participant activament en estes iniciatives.

Entre estes entitats està Comerç In, el President de la qual, Rafael Vaello, valorava molt positivament el ressò de “Ontinyent al Carrer”, la “campanya dels paraigües” de la que destacava que “està tenint ressò mundial, en països com Japó o Estats Units, com hem pogut comprovar a les xarxes socials, cosa que ens ha d’omplir d’orgull a tots en Ontinyent”. Baix estos paraigües tindrà lloc la II Fira de Tendes al Carrer que inclourà promocions, descomptes i atractius outlets en moda, calçat, joieria, llar, regal, esports, joguets, òptiques i viatges. Els assistents a esta fira procedents d’altres localitats tindran més fàcil estacionar gràcies a un acord a que s’ha arribat des de l’organització amb el Centre Comercial El Teler, que oferirà dissabte i diumenge una hora d’estacionament gratuït a tots els visitats.

Des de l’Associació d’Hostelers Ahval, el seu President, Jordi Martínez, també tenia paraules d’agraïment per l’Ajuntament pel seu recolzament a l’hostaleria i el comerç, i explicava que al llarg del cap de setmana i dins la Fira de Tapes i Rock inclourà l’elaboració de 12.000 tapes, 8 concerts de música en directe i una “festa dels arrossos” en un nou espai com la Plaça de Sant Domingo que “pensem que serà molt acollidor i adequat per la iniciativa”.

Per la seua banda, Gaspar Reig, de l’Associació de Forners d’Ontinyent, explicava que coincidint amb la Fira de Tapes 10 forns tradicionals de la ciutat faran una “cata a cegues” de pans elaborats amb productes locals, que tindran com a mínim els ingredients comuns de la botifarra d’Ontinyent i l’oli d’oliva d’Ontinyent, al qual es podrien afegir altres també autòctons a criteri dels participants. El pa guanyador d’esta cata, que serà gratuïta, es posarà a la venda en tots els forns participants amb el nom de “Pa Ontinyent”.

L’Alcalde d’Ontinyent animava a la ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes a participar en un cap de setmana “molt complet i molt intens”, que s’obrirà aquest divendres 7 de juny a les 19:30 amb un acte inaugural, i que es perllongarà al llarg de tot el cap de setmana.

23-05-2013 CAMPANYA ONTINYENT AL CARRER

Del 18 de maig al 29 de juny. Més d'un mes d'activitats al carrer a l'ombra de milers de paraigües. El Carrer Martínez Valls com a punt d'encontre de la diverssió, la música, la gastronomia i la moda. Des del Dos de Maig fins a Daniel Gil un colorista sostre ple de paraigües donarà ombra a desfilades, música, moda, gastronomia i activitats infantils. Este es el contingut que la nova campanya de dinamització comercial que ha impulsat l’Ajuntament d’Ontinyent a través del Consell Econòmic i Social de la ciutat (CES) a l’eix comercial del Carrer Martínez Valls.

La programació d'activitats és molt ampla: el 25 de maig hi haurà exposició de productes al carrer i desfilades de moda; el 1 de juny l’actuació en directe de l’Agrupació Musical d’Ontinyent i la Banda de Música de Sedaví; el 15 de juny amb tallers i cata de pans del gremi de Forners d’Ontinyent i actuacions de jazz en viu; el 22 de juny amb tallers de reciclatge, llepolies i de cuina, una cata de cervesa i l’actuació de “Músicos de Guardia”; el 28 de juny amb flamenc i danses urbanes; i el 29 de juny amb tallers de cockteleria acrobàtica i l’actuació del grup “Ecos de Sociedad”.
 

Descarrega't la programació