Ajuntament d'Ontinyent::Galeria empresarial de la Província de València

Mostrant els resultats de 61 a 70 de 127

30-04-2015 ONTINYENT: LA FIRA DE TENDES I TAPES SERÀ EL CAP DE SETMANA DEL 12 AL 14 DE JUNY

La Fira de Tendes i Tapes d’Ontinyent ja té data: el cap de setmana del 12 al 14 de juny. L’Ajuntament d’Ontinyent, que organitza aquest esdeveniment a través del Consell Econòmic i Social, publica aquest dijous les bases per a participar en una edició que manté el mateix format emprat als últims anys, als quals el creixement de la xifra de participants i públic ha estat constant. El regidor de Comerç, Joan Sanchis, ha animat als comerciants i hostelers de la ciutat “a sumar-se i seguir fent entre tots i totes d’Ontinyent una referència també en aquestos sectors. La formula s’ha demostrat vàlida i hem de participar tots per fer-la cada volta més atractiva”.

ImagenEl regidor recordava que les Fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer es posaren per primera volta en marxa en 2012, per tal d’evitar l’eixida dels veïns del municipi cap a altres ciutats i augmentar les vendes. La Fira de Tendes inclou productes de temporada amb descomptes, promocions i oportunitats “outlet”, i a la de Tapes i Rock es concentren establiments d’hosteleria, bodegues i gastronomia, acompanyats d’actuacions musicals. En 2013 els esdeveniments s’unificaren al marc de la campanya “Ontinyent al Carrer”. L’èxit assolit va fer augmentar significativament els establiments i l’espai destinat a estos esdeveniments a la Plaça de Sant Domingo i el Carrer Martínez Valls: En 2014 van participar un total de 63 comerços i hostelers que van habilitar uns llocs de venda que van ser visitats per fins a 17.000 persones en tres dies.

La informació per apuntar-se fins al 15 de maig està a l’abast dels establiments a l’oficina de Promoció Econòmica (Carrer Maians, 19, telèfon 962918227) , des d’on va a procedir-se també des d’esta setmana a difondre entre els comerços locals els requisits per participar al projecte “Green Commerce”, emmarcat a la iniciativa europea “Life Plus” de lluita contra el canvi climàtic.

16-04-2015 ONTINYENT SUBVENCIONA FINS AL 50% EL LLOGUER DE LOCALS COMERCIALS I NAUS PER AFAVORIR L'ACTIVITAT ECONÒMICA

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per sol·licitar subvencions al lloguer de naus industrials i locals comercials, per tal d’afavorir l’activitat econòmica a la ciutat.Es tracta d’unes aportacions incloses al Pla “Reactiva Ontinyent 2015” posat en marxa pel Govern d’Ontinyent amb el qual, explicaven, “aprofitem part dels estalvis generats per la bona gestió econòmica realitzada per dedicar-los a objectius que ens van marcar com a primordials, en aquest cas l’impuls de la ciutat com a generadora de feina”.

Es tracta del tercer any consecutiu al qual es posen en marxa estes ajudes al marc d’un pla, “Reactiva Ontinyent” que també inclou altres mesures com la dotació de crèdits amb condicions avantatjoses i sense avals a les empreses. Segons consta a la convocatòria per a la concessió de les ajudes a l’arrendament de locals i naus, podran sol·licitar estes ajudes les persones físiques o jurídiques que inicien una activitat empresarial que haurà d’estar ubicada en els polígons industrials o en els carrers Maians, Josep Melcior Gomis, Plaça Sant Domingo i Alcalde Paco Montés, zones on es vol reactivar l’activitat comercial, complint algunes condicions com que el contracte d’arrendament siga almenys de 12 mesos o que l’inici de l’activitat en el local es produïsca en 2015.

La quantia de l’ajuda podrà arribar fins el 50% del cost mensual de l’arrendament del local comercial o nau industrial on vaja a desenvolupar-se l’activitat empresarial, IVA inclòs, amb una quantia màxima de 150 euros mensuals per als locals, i de 300 euros mensuals per a les naus industrials, amb un màxim de 900 euros per beneficiari en cas de locals, i de 1.800 euros en cas de naus industrials.

Les bases d’estes ajudes van ser aprovades pel plenari el 27 de febrer de 2014, es van publicar al BOP el 21 de maig d’eixe any, modificant-se les bases d’acord a la publicació del BOP del 24 d’octubre. D’acord amb estes bases, el passat 23 de març entrava en vigor la convocatòria corresponent a 2015, que es perllongarà fins al 30 de novembre d’enguany. Les sol·licituds de subvenció es poden presentaran en eixe termini al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament d’Ontinyent, podent accedir-se a la instància de sol·licitud i el model de memòria descriptiva tant a les oficines de l’Ajuntament com a través de la pròpia web municipal.

02-04-2015 ONTINYENT TORNA A SER UNA DE 5 UNIQUES POBLACIONS VALENCIANES EN OFERIR EL PROGRAMA DE MILLORA EMPRESARIAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ

20 empresaris de la ciutat podran millorar el seu pla de negoci gràcies a aquest programa gratuït aconseguit a través de l’àrea de Promoció Econòmica

Ontinyent serà un any més una de les 5 úniques poblacions valencianes (junt a València, Torrent, Picassent i Paterna)  en oferir gratuïtament el Programa de Millora Empresarial. Es tracta d’una formació que s’imparteix gratuïtament a través de la Cambra de Comerç de València, amb el finançament de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, estalviant als assistents l’elevat cost que tindria aquest programa per la via privada.

Aquest programa, aconseguit a través de l’Àrea de Promoció Econòmica Municipal de la qual és responsable directe l’Alcalde, Jorge Rodríguez, arriba a la ciutat per tercera convocatòria consecutiva, i està  adreçat als empresaris de la ciutat que vullguen consolidar el seu negoci i millorar la seua rendibilitat. El programa té una durada de 7 setmanes, del 4 de maig fins al 19 de juny de 2015, durant les quals s’empraran fonamentalment mètodes didàctics de caràcter participatiu, combinant la formació teòric-pràctica en l’aula (dilluns i dimarts de 16:00 a 19:00 hores a l’edifici CREC) amb la consultoria individual per empresa, tot destinat a facilitar l’elaboració d’un Pla d’Empresa, un Pla Estratègic o un Pla de Viabilitat a cost zero.

La participació està limitda a una vintena de persones, quedant encara a hores d’ara places lliures a les quals es pot accedir formalitzant la inscripció a la web www.formacion.camaravalencia.com, el telèfon 96 136 62 04 i el correu mjperez@camaravalencia.com.

Jorge Rodríguez agraïa la predisposició de la Cambra de Comerç de dur a Ontinyent per tercera volta aquest programa, que permet als empresaris locals accedir a una formació que sols tindrien d’altra manera al seu abast anant a altres localitats, un programa que dona una atenció molt personalitzada, “que esperem que millore les expectatives dels assistents, ja que si li va bé als empresaris d’Ontinyent, li va bé també a la ciutat”, assenyalava.

Futllet informatiu

31-03-2015 ONTINYENT IMPULSA L'ESTALVI ALS COMERÇOS I ASSESSORARÀ ELS EMPRENEDORS DEL SECTOR

L’Ajuntament i la Direcció General de Comerç expliquen els programes Green Commerce i Comercio Emprende i valoren positivament la promoció del comerç feta en la legislatura

Silvia Ordiñaga destaca l’alta activitat de la ciutat en la promoció comercial i posa campanyes com “Ontinyent al carrer” com exemple de bona gestió

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Direcció General de Comerç i Consum s’alien per a fomentar l’estalvi als comerços de la ciutat, i assessorar als emprenedors del sector. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor de Comerç, Joan Sanchis, i la Directora General de Comerç Silvia Ordiñaga explicaven hui els programes “Green Commerce” i “Comercio Emprende” impulsats per la Direcció General de Comerç, i als quals participa l’Ajuntament d’Ontinyent.

A la roda de premsa es repassava i valorava positivament  la promoció del comerç feta en la legislatura, destacant tots tres “el bon clima de col·laboració” entre ambdues administracions que han aportat conjuntament prop de 300.000 euros a diverses accions de promoció comercial. Ordiñaga manifestava que “el comerç dona vida a les ciutats, i les activitats d’animació comercial que heu fet a Ontinyent així ho corrobora. Sou un dels municipis valencians més actius en promoció comercial, i iniciatives com la campanya dels paraigües -Ontinyent al carrer- han tingut una gran repercussió i han estat copiades per altres municipis”, destacava.

Ordiñaga explicava que “Green Commerce” planteja la realització d’avaluacions ambientals a comerços, als quals se’ls suggereix posteriorment l’adopció de bones pràctiques ambientals, amb l’objectiu d’assolir una reducció de costos en il·luminació, aigua o climatització, el que redunda en un estalvi per a l’empresa i la consecució d’un distintiu que constata el seu compromís ambiental. Pel que fa a “Comercio Emprende”, la Directora General exposava que es un programa d’informació i assessorament per a la posada en marxa d’activitats comercials, així com la reorientació i modernització de les existents, per tal d’afavorir la seua pervivència. Aquest programa compta amb un simulador virtual que permet analitzar l’aplicació d’un projecte en un espai determinat, a més de completar-se amb la possibilitat d’un assessorament especialitzat per part de tècnics municipals.

L’alcalde d’Ontinyent explicava que la promoció comercial “és un dels eixos de treball pels que hem apostat, i dins d’ell era molt important apostar pel comerç, que no sols genera ocupació sinó que dona vida a la ciutat i la converteix en pol d’atracció”. Per fer-ho, el treball ha tingut tres línies bàsiques: la corresponsabilitat i el treball de la ma amb les associacions comercials; la cooperació amb altres administracions; i la col·laboració per invertir, com s’ha fet amb els prop de 300.000 euros aportats en aquest cas per l’Ajuntament (167.000) i la Direcció General de Comerç (116.000).

Joan Sanchis destacava que les ajudes aportades per la Direcció General arriben per inversions lligades a resultats, “el que vol dir que ens arriben com a recompensa d’haver treballat bé i obtingut bons resultats”. El regidor feia un repàs per algunes de les principals accions directes de promoció comercial realitzades, que cada any han anat consolidant-se i augmentant: iniciatives com Junts fem mercat, la Fira de Tendes al Carrer, la Fira de Tapes i Rock, Dissabtes Divertits i Ontinyent Il·lusiona (que inclou altres com el Festival de Circ i Teatre), Ontinyent al Carrer o Consumix Ontinyent, a les que s’afegeixen les ajudes i beneficis fiscals dispostos des de l’Ajuntament per fomentar l’activitat comercial i les accions posades en marxa per les pròpies associacions de comerciants.

Jorge Rodríguez assenyalava que “hui, amb els nous projectes que posem en marxa, continuem la línia de seguir treballant per la ciutat i el seu comerç. Una ciutat reconeguda com a Ciutat de la Ciència i la Innovació ha de tenir també un comerç innovador, i en aquest sentit estos programes (Green Commerce i Comercio Emprende”) ens ajudaran en un camí que estem convençuts que és l’adequat, i que farà realitat allò que diem de què el millor està per vindre”, concloïa l’alcalde d’Ontinyent.

22-11-2014 COMENÇA LA CAMPANYA ONTINYENT IL·LUSIONA 2014

Una pista de patinatge ecològica, més de 3200 euros en xecs-regal o un concurs de nadales són algunes de les novetats d’enguany de “Ontinyent Il·lusiona”, la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent, que enguany donarà cabuda a un total de 35 activitats organitzades en coordinació amb diverses entitats i associacions locals. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el primer tinent d’alcalde, Joan Gilabert, que presentaven hui la campanya acompanyats dels presidents de les associacions de comerciants de Sant Rafel, el Llombo, Comerç IN i Ahval, coincidien en destacar l’esforç conjunt realitzat per organitzar una oferta “diferenciadora i atractiva”, que s’inaugurarà aquest dissabte amb l’arribada de la llum de Nadal.

 Jorge Rodríguez explicava que l’oferta disposta “no deixa indiferent, i contribueix a continuar la línia de les accions que duem a terme al llarg de l’any per ser pol d’atracció i promoure l’activitat econòmica a la ciutat”. En aquest sentit recordava que el Govern d’Ontinyent ja ve treballant al llarg de l’any amb les associacions de comerciants amb campanyes com Consumeix Ontinyent, Ontinyent al carrer i ara Ontinyent Il·lusiona, “que ha tingut una resposta molt satisfactòria per part dels comerços”. En aquest sentit posava com a exemple l’augment en més d’un 40% dels establiments participants a “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, la iniciativa per premiar als clients que realitzen les seues compres a la ciutat, que passen de 70 a 100.

Al marc d’aquesta iniciativa es repartiran 2.000 euros en forma de 40 xecs-regal de 50 euros cadascun, premis als que s’afegiran altres 800 euros en xecs-regal als sorteigs de Comerç IN; i 400 mes al sorteig de Nadal del Mercat Municipal, un total de 3.200 euros als que s’ha d’afegir altres premis, com la bicicleta que se sortejarà al concurs de targetes de Nadal o els 200 euros en material escolar que s’emportaran els guanyadors del I Concurs de Nadales la que participaran els col·legis de la ciutat. Altres atractius de la campanya seran la pista de patinatge ecològica (sense cost energètic) que s’instal·larà del 5 de desembre al 5 de gener a la Plaça de la Concepció; tallers infantils; les visites del Pare Noel i els emissaris dels Reis d’Orient; un trenet infantil; un Mercat de Reis; una visita interactuada nocturna al Palau de la Vila; el cap d’any infantil, o la III edició del Festival de Circ i Teatre, que tornarà a animar els carrers de tots els barris.

 

07-11-2014 COMPRES, OCI I CULTURA A ONTINYENT AMB LA NIT OBERTA

Els comerços d'Ontinyent obriran la nit d'aquest dissabte 8 de novembre fins a la matinada per celebrar la "Nit Oberta", una vetllada organitzada per Comerç In i Ajuntament d'Ontinyent amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat comercial urbana.El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, el President de Comerç IN, Rafael Vaello, i la Gerent de Comerç IN, Amparo Boscà, presentaven hui el programa previst per a aquesta nit, en què els establiments locals oferiran importants descomptes de 21:00-1:00 hores, alhora que complementàriament s'organitzen activitats d'oci, culturals, tallers infantils o ambientació musical.

 

JoanSanchis destacava en la presentació la importància de dur a terme aquest tipus d'activitats, que enguany coincideix amb la Fira Gastronòmica de la Vall d'Albaida que se celebra a Ontinyent, el que permetrà gaudir de la gastronomia local i les compres, i "en un nou pas al treball que estem fent per convertir Ontinyent en un referent de dinamització comercial a la Comunitat Valenciana". Sanchis destacava els beneficis directes i indirectes en la promoció de l'economia local, i l'efecte d'atracció que es genera cap als visitants de la Vall d'Albaida i comarques veïnes.

 

DesComerç IN, Rafa Vaello, explicava que els comerços participants oferiran els seus productes de temporada amb un descompte del 20%, i que hi haurà un producte de la nit en què el descompte serà del 40%. A més, hi haurà una zona "outlet" amb descomptes entre el 50% i el 70%. Com a complement, els comerços oferiran demostracions de cuina, còctels, música en directe, dolços, etc.

 

Durant aquestes quatre hores de dissabte a la nit, es podrà trobar als carrers d'Ontinyent, a més, una oferta complementària d'oci, cultura i gastronomia. El recorregut comercial estarà amenitzat per música de discjòqueis a diferents punts dels carrers. La cultura també tindrà el seu moment, ja que l'exposició "IV Saló de la Tardor" organitzada per AFAO i Font d'Art, es podrà visitar en el mateix horari al Centre Cultural Caixa Ontinyent; i aquells que vullguen aprofitar per conèixer la història de les festes de Moros i Cristians podran visitar fins a les 24 hores al Museu Fester. A més a més, perquè els pares puguen gaudir tranquil·lament de les seues compres, hi haurà una zona de jocs infantils a Martínez Valls, en la qual podran deixar els xiquets amb els monitors.

 

22-05-2014 COMENÇA LA CAMPANYA ONTINYENT AL CARRER

                                       13 sabates gegants, desenes d’activitats i milers de petjades de colors animaran a “patejar-se Ontinyent” durant el proper mes i mig.L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el Regidor d’Hisenda, Joan Gilabert, i la Coordinadora del Consell Econòmic i Social (CES) Amparo Boscà, presentaven hui la represa de “Ontinyent al Carrer”, una campanya que pretén fomentar la ciutat com a punt d’atracció comercial per a les localitats veïnes, i que l’any passat va comptar amb una gran repercusió gràcies als paraigües de colors repartits pel Carrer Martínez Valls.

En esta ocasió es comptarà amb les sabates gegants (2’5 metres d’alçada) de l’Institut Tecnològic del Calçat, que seran exposades a la Plaça Major i els carrers Gomis, Maians, Martínez Valls o les Places de la Concepció i Sant Domingo, vies que estan sent decorades amb milers de petjades de colors. La programació inclou també música als balcons, desfilades, tallers, demostracions o una nova edició de la “Fira de Tendes i Tapes”, un mes i mig d’activitats (del 24 de maig al 28 de juny) que l’Alcalde i el Regidor d’Hisenda emmarcaven dins l’aposta del Govern d’Ontinyent “per fomentar la promoció econòmica, d’aportar alegria per ajudar als nostres comerciants i hostelers a subsistir en estos moments difícils”, apuntaven.

Jorge Rodríguez explicava que les accions d’impuls comercial consensuades amb el sector contemplaven enguany dos eixos clars: la campanya Consumeix Ontinyent a tots els barris per promoure que els ontinyentins facen les seues compres a la ciutat, “i ara esta nova campanya centrada en l’eix comercial de la població, oberta a la participació de tots els comerços de la ciutat, i amb la que hem obtingut una resposta rècord per part dels establiments que estem segurs que animarà més encara a que la gent vinga a patejar-se Ontinyent i consumir a la ciutat”.

La coordinadora del CES, Amparo Boscà, explicava que “Pateja’t Ontinyent, que és el lema d’enguany de la campanya, té com a marc comú la decoració amb l’exposició urbana “Shoe Street Art” de l’Institut Tecnològic del Calçat, però van a ser sis setmanes d’accions molt diverses per a tots els gustos i edats”.

D’aquesta manera, la també gerent de Comerç IN exposava que aquest dissabte 24 de maig arrancarà la campanya amb tallers infantils des de les 17:30 hores al Carrer Martínez Valls i una posterior desfilada-ball fins a l’Avinguda Daniel Gil. El 31 de maig hi haurà actuacions musicals als balcons, tallers infantils i demostracions d’elaboració de gelats artesanals i granissats; el cap de setmana del 6 al 8 de juny tornarà la Fira de Tendes i Tapes; el 14 als tallers s’afegiran demostracions de cata de vins, de cocteleria acrobàtica i un aparador gegant al carrer; el 21 de juny una Fira del Llibre amb activitats i un concert itinerant de les tres bandes locals per diferents carrers; i finalment 27 de juny una cloenda especial amb un taller de risoteràpia col·lectiva i un sopar a la fresca.

Joan Gilabert recordava que la campanya compta amb el suport econòmic de l’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la partida que destina al Consell Econòmic i Social, des d’on la Comissió de Foment de l’Activitat Econòmica Urbana “després de l’èxit de l’any passat tenia que plantejar una nova campanya innovadora, potent i atractiva, uns objectius que amb aquesta progamació pensem que es van a aconseguir i que ens van a servir per atraure gent de dins i fora de la comarca”, concloïa. 

28-03-2014 AJUNTAMENT I COMERCIANTS D'ONTINYENT POSEN EN MARXA LA CAMPANYA "CONSUMEIX A ONTINYENT"

  

“Cada cèntim que es gasta a Ontinyent és un cèntim que aposta per la ciutat”.Aquest és el missatge central de “Consumeix Ontinyent”, la campanya encetada per l’Ajuntament d’Ontinyent i la totalitat d’associacions de comerciants de la ciutat per potenciar el consum al comerç local.La iniciativa era presentada pel Regidor de Comerç, Joan Sanchis, qui acudia acompanyat per representats de les associacions de comerciants de Sant Rafel, El Llombo, el Mercat Municipal, AHVAL, Comerç IN, SOC, i la coordinadora del Consell Econòmic i Social, destacava que en esta campanya “anem a ser molt directes: la ciutadania ha de ser conscient que en temps de crisi es fonamental optar pels nostres propis serveis, gastar a la seua ciutat i no a altres llocs”.

“Consumeix Ontinyent” inclou una campanya de divulgació als mitjans de comunicació i als establiments participants, així com la realització de tallers i activitats dinamitzadores de carrer els dissabtes 5, 12 i 26 d’abril als diferents barris.Joan Sanchis remarcava que “aquesta és la primera vegada que des de la unitat de tots es llança un missatge com aquest, perquè ara més que mai pensem que es necessari i quasi un deure que els ontinyentins apostem per nosaltres mateixos, aquest missatge és fonamental per al futur de la ciutat”, destacava. La campanya estarà oberta a tots els establiments de la ciutat, tant associats com no associats als diferents col·lectius participants.

12-12-2013 CAMPANYA DE NADAL ONTINYENT IL·LUSIONA

 L’encesa de les llums d’un gran arbre de Nadal al cor de la Plaça de la Concepció d’Ontinyent servirà aquest dissabte per obrir una campanya nadalenca a la qual s’han previst activitats als carrers de tots els barris. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava “l’aposta pels comerciants i els barris” que suposa l’intens programa previst dins de “Ontinyent Il·lusiona”, una campanya de Nadal “que com no podia ser d’altra manera, va a començar molt intensament”.

 D’aquesta manera, activitats infantils, música i dansa confluiran en la vesprada de dissabte des de diversos punts de la ciutat fins la Plaça de la Concepció on, a més de l’encesa de les llums per tots els carrers a partir de l’arbre d’onze metres d’alçada elaborat amb branques de la poda d’arbres municipals, es comptarà amb un “Mercat de Nadal” amb més de 30 paradetes. També aquest cap de setmana tindrà lloc al Mercat Municipal el “Festival de Sabors” que es presentava recentment, i els veïns i visitants podran participar dels diversos concursos organitzats per promoure les compres a la ciutat.

 

En la presentació de l’inici de la campanya de Nadal, l’Alcalde estava acompanyat pel Regidor de Comerç, Joan Sanchis; el President de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, Matíes Mira; i la gerent de Comerç IN, Amparo Boscá, qui detallava que des de les 17:00 a les 19:00 es comptarà amb dos tallers infantils a la zona del Carrer Martínez Valls, un al Carrer Major i un quart a la Plaça Major, on els xiquets i xiquetes prepararan una coreografia musical. Posteriorment els xiquets i xiquetes desfilaran a les 19:30 fins la Plaça de la Concepció acompanyats pel Ballet Masters, i una volta allí, a les 20:00 i al costat de l’arbre nadalenc es trobarà el grup de Percussió i Xirimiters La Colla, que interpretaran nadalenques per a donar pas finalment a l’encesa de l’arbre i posteriorment dels arcs que enllumenaran els carrers comercials d’Ontinyent.

 

El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, destacava que des del Govern d’Ontinyent “volem que els veïns i veïnes d’Ontinyent es queden a la ciutat estes festes i també atraure visitants que puguen fer ací les seues compres, i per això anem a gaudir d’una programació molt dinàmica i amb moltes activitats”, recordant que al “Festival de Sabors” es comptarà amb la col·laboració dels comerciants del Mercat Municipal, que ja han encetat la campanya de sorteig de xecs-regal entre els seus clients, que s’afegeix a les ja posades en marxa de “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” i el concurs d’aparadors al Facebook Municipal.

 

El President de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, Matíes Mira, explicava que estos nadals es premiarà la fidelitat dels seus clients amb 4 premis de 100 euros cadascú per gastar al propi mercat, “un premi que pensem que és el que millor pot vindre als nostres clients”. Mira avançava que al Mercat Municipal es comptarà amb la visita del Pare Noel amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants del Llombo, i que el Mercat de dilluns dia 6 de gener s’avançarà al diumenge dia 5 de gener, per tal de facilitar les compres tant al mercat “de dalt” com al de la Plaça de la Coronació.

 

Jorge Rodríguez destacava la importància de l’aposta per dinamitzar el Mercat Municipal, “un espai que hem de donar a conèixer tant als veïns i veïnes d’Ontinyent com de les comarques veïnes, als quals convidem a participar de les activitats que tindran lloc a tots els barris, com es podrà comprovar amb les activitats del II Festival de Circ i Teatre que presentarem en breu. A Ontinyent apostem per eixa capitalitat amable de la que venim parlant, donant els màxims incentius possibles per afavorir en aquest cas que les compres de Nadal es facen als comerços i establiments de la ciutat”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

 Ací podeu descarregar la programació.