Mostrant els resultats de 51 a 60 de 119

28-03-2014 AJUNTAMENT I COMERCIANTS D'ONTINYENT POSEN EN MARXA LA CAMPANYA "CONSUMEIX A ONTINYENT"

  

“Cada cèntim que es gasta a Ontinyent és un cèntim que aposta per la ciutat”.Aquest és el missatge central de “Consumeix Ontinyent”, la campanya encetada per l’Ajuntament d’Ontinyent i la totalitat d’associacions de comerciants de la ciutat per potenciar el consum al comerç local.La iniciativa era presentada pel Regidor de Comerç, Joan Sanchis, qui acudia acompanyat per representats de les associacions de comerciants de Sant Rafel, El Llombo, el Mercat Municipal, AHVAL, Comerç IN, SOC, i la coordinadora del Consell Econòmic i Social, destacava que en esta campanya “anem a ser molt directes: la ciutadania ha de ser conscient que en temps de crisi es fonamental optar pels nostres propis serveis, gastar a la seua ciutat i no a altres llocs”.

“Consumeix Ontinyent” inclou una campanya de divulgació als mitjans de comunicació i als establiments participants, així com la realització de tallers i activitats dinamitzadores de carrer els dissabtes 5, 12 i 26 d’abril als diferents barris.Joan Sanchis remarcava que “aquesta és la primera vegada que des de la unitat de tots es llança un missatge com aquest, perquè ara més que mai pensem que es necessari i quasi un deure que els ontinyentins apostem per nosaltres mateixos, aquest missatge és fonamental per al futur de la ciutat”, destacava. La campanya estarà oberta a tots els establiments de la ciutat, tant associats com no associats als diferents col·lectius participants.

12-12-2013 CAMPANYA DE NADAL ONTINYENT IL·LUSIONA

 L’encesa de les llums d’un gran arbre de Nadal al cor de la Plaça de la Concepció d’Ontinyent servirà aquest dissabte per obrir una campanya nadalenca a la qual s’han previst activitats als carrers de tots els barris. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava “l’aposta pels comerciants i els barris” que suposa l’intens programa previst dins de “Ontinyent Il·lusiona”, una campanya de Nadal “que com no podia ser d’altra manera, va a començar molt intensament”.

 D’aquesta manera, activitats infantils, música i dansa confluiran en la vesprada de dissabte des de diversos punts de la ciutat fins la Plaça de la Concepció on, a més de l’encesa de les llums per tots els carrers a partir de l’arbre d’onze metres d’alçada elaborat amb branques de la poda d’arbres municipals, es comptarà amb un “Mercat de Nadal” amb més de 30 paradetes. També aquest cap de setmana tindrà lloc al Mercat Municipal el “Festival de Sabors” que es presentava recentment, i els veïns i visitants podran participar dels diversos concursos organitzats per promoure les compres a la ciutat.

 

En la presentació de l’inici de la campanya de Nadal, l’Alcalde estava acompanyat pel Regidor de Comerç, Joan Sanchis; el President de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, Matíes Mira; i la gerent de Comerç IN, Amparo Boscá, qui detallava que des de les 17:00 a les 19:00 es comptarà amb dos tallers infantils a la zona del Carrer Martínez Valls, un al Carrer Major i un quart a la Plaça Major, on els xiquets i xiquetes prepararan una coreografia musical. Posteriorment els xiquets i xiquetes desfilaran a les 19:30 fins la Plaça de la Concepció acompanyats pel Ballet Masters, i una volta allí, a les 20:00 i al costat de l’arbre nadalenc es trobarà el grup de Percussió i Xirimiters La Colla, que interpretaran nadalenques per a donar pas finalment a l’encesa de l’arbre i posteriorment dels arcs que enllumenaran els carrers comercials d’Ontinyent.

 

El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, destacava que des del Govern d’Ontinyent “volem que els veïns i veïnes d’Ontinyent es queden a la ciutat estes festes i també atraure visitants que puguen fer ací les seues compres, i per això anem a gaudir d’una programació molt dinàmica i amb moltes activitats”, recordant que al “Festival de Sabors” es comptarà amb la col·laboració dels comerciants del Mercat Municipal, que ja han encetat la campanya de sorteig de xecs-regal entre els seus clients, que s’afegeix a les ja posades en marxa de “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” i el concurs d’aparadors al Facebook Municipal.

 

El President de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, Matíes Mira, explicava que estos nadals es premiarà la fidelitat dels seus clients amb 4 premis de 100 euros cadascú per gastar al propi mercat, “un premi que pensem que és el que millor pot vindre als nostres clients”. Mira avançava que al Mercat Municipal es comptarà amb la visita del Pare Noel amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants del Llombo, i que el Mercat de dilluns dia 6 de gener s’avançarà al diumenge dia 5 de gener, per tal de facilitar les compres tant al mercat “de dalt” com al de la Plaça de la Coronació.

 

Jorge Rodríguez destacava la importància de l’aposta per dinamitzar el Mercat Municipal, “un espai que hem de donar a conèixer tant als veïns i veïnes d’Ontinyent com de les comarques veïnes, als quals convidem a participar de les activitats que tindran lloc a tots els barris, com es podrà comprovar amb les activitats del II Festival de Circ i Teatre que presentarem en breu. A Ontinyent apostem per eixa capitalitat amable de la que venim parlant, donant els màxims incentius possibles per afavorir en aquest cas que les compres de Nadal es facen als comerços i establiments de la ciutat”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

 Ací podeu descarregar la programació.

 

 

11-12-2013 COMPRAR EN NADAL A ONTINYENT TÉ PREMI

Es posa en marxa per segon any consecutiu aquesta campanya de promoció del comerç local. Per cada compra que es realitze entre el 11 de desembre de 2013 i el 5 de gener de 2014, en els 63 comerços participants en la campanya, els clients podran guanyar un magnífic regal aportat per cadascun dels comerciants. Per a participar en el sorteig, els clients han d'emplenar una butlleta que li facilitarà el comerciant al efectuar la seua compra, i dipositar-la en les bústies que es troben en els comerços. Els regals estan exposats en l'aparador situat al C/ Maians, 57, prop de l'esglèsia Sant Carles.
 

El sorteig es realitzarà en acte public en gener de 2014. S'extraura una butlleta de cadascuna de les bústies de cada comerç, a la que li correspondrà un dels regals a l'atzar.

Ací pots descarregar el futllet informatiu amb els comerços participants.

 

11-12-2013 CONCURS D'APARADORS DE NADAL 2013

L'Ajuntament d'Ontinyent, amb la col·laboració de totes les associacions de comerciants del municipi, i amb la finalitat de fomentar l'atractiu comercial de la ciutat durant les festes, convoca per segon any consecutiu el concurs d'aparadors de Nadal.

La votació dels aparadors serà popular, a traves del facebook de l'Ajuntament. Se sortejaran 100 euros entre tots els participants en les votacions, per a gastar-los en els establiments que concursen.

Ací pots consultar la relació d’establiments participants i efectuar la teua votació fins el dia 21 de desembre.

En el següent enllaç podràs efectuar la teua votació a l'aparador que més t'agrade. Per a poder votar has de tindre un perfil en facebook i ser seguidor de Ontinyent GO!. Sols es podrà efectuar una votació per persona.

Vota ací

L'entrega dels reconeixements als aparadors més votats així com el sorteig dels 100 euros serà el dia 23 de desembre en acte públic.

 

26-11-2013 CAMPAÑAS COMERCIALES DE NAVIDAD

El Ayuntamiento de Ontinyent, a través de la Concejalía de Comercio ha programado una serie de actividades de dinamización comercial para las fiestas de Navidad, con el objetivo de impulsar la actividad económica en la ciudad.

Los establecimientos interesados en participar pueden inscribirse en la Oficina AFIC del Departamento de Promoción Económica completando el formulario modelo e indicando las campañas a las que quieren adherirse.

- Concurso de Escaparates, los ciudadanos elegirán mediante votación popular en la página facebook del Ayuntamiento, el mejor escaparate decorado para Navidad. Habrá un premio para los tres escaparates más votados.

- Comprar en Nadal a Ontinyent té premi: Los clientes que realicen las compras en la ciudad tendrán la oportunidad de conseguir un magnífico regalo. Por cada compra que realicen en los comercios participantes, obtendrán boletos para depositar en las urnas disponibles en los establecimientos. De cada urna se extrarerá un boleto, que serà premiado con uno de los regalos aportados por los comerciantes. Habrá tantos premios como comercios participantes.

Bases y formulario
Más información

07-11-2013 Dues jornades gratuïtes oferiran als comerciants d’Ontinyent ferramentes per a millorar la competitivitat i la innovació

L’Ajuntament convida als comerços i associacions locals del sector a participar en taules rodones i xerrades.
El Regidor de Comerç informarà de com participar a les accions de promoció comercial que l’Ajuntament realitzarà durant les festes de Nadal i Reis.

El Govern d’Ontinyent ha programat per a la setmana que ve dues jornades gratuïtes que oferiran als comerciants de la ciutat ferramentes per a millorar la seua competitivitat i la innovació. Les jornades, que tindran lloc els dies 12 i 15 de novembre a la Sala Gomis, s’engloben baix el nom de “Els reptes del futur per al nostre comerç”, i en elles s’aprofitarà des de la regidoria de Comerç per a informar de com participar a les accions de promoció comercial que l’Ajuntament realitzarà durant les festes de Nadal i Reis.

El regidor de l’àrea, Joan Sanchis, explicava que des de l’inici de la legislatura, el Govern d’Ontinyent ve duent a terme una nova política de promoció econòmica, caracteritzada pel consens entre tots els agents socials i econòmics en la realització de les diferents accions que s'estan duent a terme, i que ara van a continuar amb aquesta: "el comerç conforma un teixit essencial per a la diversificació econòmica de la ciutat d'Ontinyent que és necessari mantindre i potenciar". Amb aquest objectiu, i amb la finalitat de compartir impressions i conèixer experiències d'altres llocs que ajuden a enfortir i crear sinèrgies positives al comerç d'Ontinyent, s’han convocat estes jornades que es realitzaran en horari de 15:00 a 17:00 hores per no entorpir l'horari d'activitat comercial.

El dimarts dia 12 de novembre es realitzarà una conferència amb el títol "Competitivitat, cooperació i rendibilitat comercial", a càrrec d'Agustín Rovira Lara, director de l'oficina PATECO, del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, amb una taula rodona en la que es comptarà amb l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, la Directora General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Silvia Ordiñaga, així com el regidor de comerç, Joan Sanchis, i el coordinador del Consell Econòmic i Social, Joan Gilabert. Pel que fa a divendres dia 15 de novembre, s'impartirà dues xerrades titulades: "Innovant per a vendre més" i "Ferramentes per a millorar la gestió i incrementar les vendes", a càrrec de tècnics la cambra de comerç de València.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha convidat a participar a tots comerços i associacions locals del sector, fent-se una crida per part del Regidor de Comerç a les persones i professionals del comerç “per a què participen en estes jornades gratuïtes, que ens serviran per descobrir noves eines de treball i per reflexionar sobre el futur del comerç a la nostra ciutat. Per tal d’assegurar el futur del sector comercial és necessari que aquest adopte una postura estratègica de ciutat, i en esta línia anem a seguir treballant”, avançava. Els interessats poden ampliar la informació a l’oficina AFIC, al telèfon 962918227, o al correu electrònic adl.ontinyent@cv.gva.es.

17-10-2013 ONTINYENT: EL DISSABTE 19 D'OCTUBRE NIT OBERTA ALS COMERÇOS

Els comerços d’Ontinyent obriran en la nit d’aquest dissabte 19 d’octubre fins la matinada amb motiu de la “Nit Oberta”, una vetllada organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de Comerciants Comerç IN per dinamitzar l’activitat comercial urbana.El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, el President de Comerç IN, Rafael Vaello, i la Gerent de l’Associació, Amparo Boscà, presentaven hui el programa previst per a esta jornada, a la qual els establiments locals oferiran importants descomptes de 21:00 a 01:30 hores, mentre complementàriament s’organitzen activitats d’oci, culturals i gastronòmiques.

Joan Sanchis destacava en l’acte de presentació la importància de dur a terme activitats com aquesta, “que estan convertint Ontinyent en un referent de dinamització comercial a la Comunitat Valenciana”, tal com ha constatat la Direcció General de Comerç al seu informe sobre el foment de la innovació comercial a la Comunitat Valenciana. Sanchis destacava els beneficis directes i indirectes en la promoció de l’economia local, i en l’efecte d’atracció que es genera per als visitants de les comarques veïnes.

Des de Comerç IN, Rafa Vaello i Amparo Boscà, explicaven que els comerços participants oferiran els seus productes de temporada amb un descompte del 20%, que en alguns casos concrets (almenys 1 producte per establiment) serà del 40%. Igualment, hi haurà una zona “outlet” amb descomptes de entre el 50% i el 70%. Com a complement, els comerços oferiran demostracions de cuina, desfilades, còctels, música en directe, menjar i dolços.

Enguany s’han afegit també altres entitats com el Gremi de Forners, que oferirà degustacions en un stand al Carrer Martínez Valls; Caixa Ontinyent, que oferirà la possibilitat de visitar gratuïtament l’exposició “El Mundo de los Niños” al seu Centre Cultural; el Museu Fester, que obrirà les seues portes; o la Colla de Campaners, que oferirà visites guiades a la torre del Campanar de Santa María de 23:00 a 01:00. A més a més, la Regidoria de Cultura col·labora obrint la Casa de Cultura en horari especial per permetre visitar l’exposició “Guerra i Oblit” al Carrer Major; i des de les 21:00 i fins la 1:30 hi haurà “deejays” repartits per tota la ciutat, als carrers Martínez Valls, Carrer Major, Furs, Francisco Cerdà i José Simó Marín.

Rafael Vaello apuntava que enguany, com a novetat, es sortejarà una targeta IN carregada amb 100 euros entre aquells que realitzen compres esta nit en establiments adherits, afegint que la previsió meteorològica és bona “i no hi haurà excuses per a no eixir al carrer en una nit molt atractiva”. Vaello agraïa el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i destacava que amb el treball “diari, setmanal, mensual i anual” del consistori i dels comerciants que composen l’associació, “traguem endavant accions com aquesta per a afavorir l’activitat a la ciutat”. Joan Sanchis també posava de relleu “l’esforç de tots i totes, Ajuntament, Consell Econòmic i Social, comerciants i associacions per fer d’Ontinyent una ciutat atractiva i dinàmica”, concloïa el regidor.

29-08-2013 CURS DE MILLORA EMPRESARIAL A ONTINYENT

El departament de Promoció Económica de l’Ajuntament d’Ontinyent impulsarà durant els mesos de setembre a novembre 1 acció formativa adreçada als empresaris de la ciutat que vulguen consolidar el seu negoci.
Esta acció es realitzarà en col·laboració amb la Càmara de Comerç, Industria i Navegació de València.
 

Preten donar a coneixer tècniques per a millorar la rentabilitat de les empreses: com elaborar un pla d’empresa, un pla estratègic i un pla de viabilitat així com l’estructura de cost de l’empresa. Té una durada de 7 setmanes i combina sessions teóriques de grup i consultoria individual per a cada empresa participant. Es GRATUÏT amb el finançament de la Generalitat Valenciana.

Esta previst l’inici el 23 de setembre fins al 8 de novembre de 2013.

Els interessats han de formalitzar l’inscripció en l’Oficina de Promoció Econòmica, al telèfon 96 291 82 27 o direcció de correu adl2.ontinyent@cv.gva.es.

Més informació del programa
 

 

12-07-2013 L'AJUNTAMENT D'ONTINYENT I COMERÇ IN SIGNEN UN CONVENI PER DONAR MAJOR IMPULS A L'ACTIVITAT ECONÒMICA

 (10-7-13) L’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de comerciants Comerç IN han signat un conveni que permetrà a l’entitat empresarial posar en marxa noves iniciatives d’impuls al comerç local comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament. La signatura d’aquest acord tenia lloc al despatx d’alcaldia per part de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de Comerç IN, Rafael Vaello; comptant amb la presència de la Gerent de Comerç IN, Amparo Boscá, la secretària de l’associació, Carmen Pastor, i la tècnica municipal de Promoció Econòmica, Elena Marco. El President de Comerç IN, Rafael Vaello, donava les gràcies a l’Ajuntament per la signatura d’un conveni que “permetrà potenciar els serveis i el centre urbà, perquè el comerç és el cor de la ciutat i li dona vida als carrers”.

Jorge Rodríguez, que va agrair al seu torn a Comerç IN “el seu dinamisme i empenta” per incentivar el comerç local, va exposar que “des del primer moment” el Govern d’Ontinyent ha tractat de dinamitzar el comerç urbà amb la posada en marxa d’activitats molt diverses. Des de la regidoria de Comerç, Joan Sanchis destacava en aquest sentit l’impacte aconseguit amb campanyes com la de “Ontinyent al Carrer” han suposat un element d’atracció per a milers de visitants i han estat objecte de ressò mediàtic a tota Espanya. Sanchis posava de relleu l’impuls que s’ha donat al Consell Econòmic i Social, “que no podia ser un òrgan mort, i per això el vam reactivar, per tal que fora útil per als agents econòmics i socials, creant en ell dues comissions, una de les quals està específicament centrada en dinamitzar el comerç urbà”, assenyalava el regidor de comerç, qui animava als comerciants a seguir contribuint a l’activació de l’economia local.

28-06-2013 Ontinyent se suma al projecte europeu Life+ Green Commerce per fomentar la protecció del medi ambient en el comerç local

(28-6-13) La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat l’adhesió de la ciutat al projecte europeu Life+ Green Commerce per a fomentar en el comerç local el respecte al medi ambient, l'estalvi energètic i la gestió sostenible. El projecte, finançat a través del programa europeu Life+ i articulat a la Comunitat Valenciana a través de la Direcció General de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, està sent impulsat a Ontinyent per les regidories de Comerç i Sostenibilitat, des d’on els edils Joan Sanchis i Fran Quesada destacaven que la iniciativa “permetrà als establiments beneficiar-se d’una gestió més eficient que alhora serà més responsable, a través de xicotetes accions del dia a dia”.

Joan Sanchis explicava que a través d’este projecte es disposarà de manera gratuïta d’una ferramenta “on line” per a avaluar individualment la situació actual del comerç i proposar accions de millora per a reduir el seu impacte ambiental. “Açò, al mateix temps, incrementarà l’eficiència en la gestió econòmica del negoci, optimitzant les despeses lligades a subministraments d’electricitat, aigua, gas o consum de materials”, afegia. Després d’esta primera avaluació, cada comerciant rebrà la visita d’un tècnic per a realitzar el diagnòstic de la seua situació en termes de gestió sostenible, així com les accions correctives que pot dur a terme per ser “més verd” i aconseguir el distintiu Green Commerce que concedeix la Conselleria.

A la segona fase, explicava Fran Quesada, s’informarà als comerços d’aspectes com la forma d’interpretar la factura de la llum, disminuir-la, reduir el consum d'aigua, disminuir la generació de residus i facilitar-ne la reutilització, així com racionalitzar el consum de substàncies tòxiques, o la manera de retallar despeses en el transport, el embalatge i l’emmagatzematge: “tot a través d’accions factibles i assequibles en el dia a dia, que repercuteixen en benefici de tots, perquè afavorim l’estalvi i reduïm el consum energètic i la producció de residus, cosa que ens ajudarà a lluitar contra el canvi climàtic”, explicava Quesada. El conveni aprovat per la Junta de Govern Local serà ara signat per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Conseller d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch, per tal que es puga posar en marxa a la ciutat.