Ajuntament d'Ontinyent::Galeria empresarial de la Província de València

Mostrant els resultats de 41 a 50 de 137

16-04-2018 Taller de Creativitat i Innovació

TALLER DE CREATIVITAT I INNOVACIO.

Objectiu del Taller: Potenciar la capacitat de pensar amb creativitat i, per tant, aconseguir generar idees innovadores. Per això, en este Taller s'apren i practica amb dinàmiques i tècniques de creativitat efectives, potenciant el talent creatiu.

Impartit per: Panxo Barrera, CEO de Entropía Inteligencia Creativa Estratégica, amb una llarga trajectoria i especialització en creativitat aplicada i innovació empresarial (www.entropiacreatividad.com).

Dirigit a: Empresaris, emprendedors, creatius i tots els que vullguen aprendre o augmentar tècniques i habilitats de creativitat per aplicarles en el dia a dia de la seua empresa.

Data i duració: 3 de maig de 2018, en horari de 16:00h. a 19:30h.

Lloc: Soterrani de les Idees- Espai Coworking Ontinyent. Carrer de Maians, 19, 46870 Ontinyent. Ubicación google maps


Inscripció Gratuita. Formulari: Pinchar para inscripción

Vos esperem el 3 de maig !!

22-03-2018 PICE ACTIVITATS AUXILIARS DE COMERÇ. SHOPPER MARKETING & RETAIL

L´Ajuntament d´Ontinyent amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de València ha organitzat el curs PICE - Activitats Auxiliars de Comerç. Shopper Marketing & Retail per a joves entre 16 i 29 anys inscrits en el sistema de garantia juvenil.

El curs es gratuït, subvencionat pel Fons Social Europeu, el Ministeri d´Ocupació i la Cambra de Comerç de València, amb la col·laboració de l´Ajuntament d´Ontinyent.

Requisits: Estar desocupat i inscrit en el Sistema de Garantia Juvenil i adherir-se al programa PICE de la Cambra de Comerç de València.

Duració: 125 hores de 9:00 a 14:00 hores del 16 d´abril al 25 de maig. 

Lloc: Aula 202 de la UNED- Ontinyent c/ Joan XXIII, 10 (accés per c/ Ramón Llin s/n).

Informació i Inscripcions:

- Departament de Promoció Econòmica - Agència de Col·locació: https://ontinyent.portalemp.com/
- Cambra de Comerç Ontinyent: Marga Pérez: 639 016 301 - 962 915 540 o email: ontinyent.territorial@camaravalencia.com

Places limitades!!!

20-03-2018 Jornada: Com facturar el doble amb la meitat d'estrès


En aquesta jornada es tractaran les claus per a augmentar la productivitat, pautes per a reduir l'estrès i l'ansietat, i s'oferiran eines per a la motivació.

Data: 4 d'abril de 2018, a les 19.00 h
Lloc: Sala Gomis, Av. Manuel Sanchis Guarner, Ontinyent
Ponent: Fabián Villena, Llicenciat en Psicologia i Director de l'Institut d'Actituds Positives.

Per a inscriure't cal enviar un e-mail al correu hola@emprendeontinyent.com

25-01-2018 LLANÇADORA D´OCUPACIÓ 2018 - ONTINYENT

La I Llançadora d'Ocupació d'Ontinyent començarà a funcionar al març i servirà per a ajudar a 20 persones en situació de desocupació a entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d'inserció laboral. Per a açò, no es trobaran soles, sinó que comptaran amb l'ajuda i orientació de personal tècnic expert que els facilitarà noves eines de cerca i guiarà per a reforçar les seues competències i millorar la seua empleabilidad.

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a joves menors de 35 anys, degudament inscrites com a demandants d'ocupació. Si les 20 places no es cobreixen amb perfils d'aquestes edats, es reserva la possibilitat que cinc puguen destinar-se a persones de major edat, fins als 59 anys. Podran apuntar-se persones de qualsevol nivell formatiu (ESO, Formació Professional, Batxillerat, així com diplomatures o llicenciatures universitàries) i procedents de qualsevol sector laboral, tinguen o no experiència prèvia.

Les persones que resulten seleccionades, es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits gratuïtament per l'Ajuntament. Amb la guia i orientació d'un tècnic especialitzat duran a terme diverses activitats per a optimitzar la seua cerca de treball: tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d'ocupació 2.0; entrenament d'entrevistes personals; elaboració de mapes d'empleabililitat i visites a empreses.

"La llançadora no és un mer curs per a actualitzar el currículum. Tampoc és una agència de col·locació on donem treball als participants. És un programa intensiu de cinc mesos per a ajudar a persones aturades a activar i optimitzar la seua cerca de treball en el mercat actual, amb noves tècniques que els permeten guanyar confiança i seguretat en les entrevistes, i amb noves activitats que els acosten al teixit empresarial", expliquen des de Fundació Santa María la Real.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava per la seua banda que "és un sistema que s'aplicarà per primera vegada a Ontinyent, i que suposarà una novetat destacada i un suport a les diferents línies d'acció de foment de l'ocupació que duem a terme en la nostra ciutat".

"Les llançadores són un projecte il·lusionant i innovador en el seu enfocament i en la seua aposta per entendre el treball col·lectiu com una manera de superar la situació de desocupació. Des de Fundació Telefònica donem suport a aquesta iniciativa cercant ser un agent multiplicador que potencien els seus bons resultats, ajudant a persones aturades a trobar el seu camí laboral", agreguen des de Fundació Telefònica.

Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 21 de febrer de 2018 per a inscriure's a través de la web de Llançadores (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, sol·licitant i presentant el formulari en l'Oficina de Promoció Econòmica (C/ Maians, 19, 4ª), en horari de 8,30 a 14,30 hores. També podran consultar informació addicional en el telèfon 962 918 227.

 

12-12-2017 VINE A FER LES COMPRES A ONTINYENT AMB EL BUS GRATUÏT

Els autobusos gratuïts per anar a Ontinyent en Nadal tindran 3 rutes diferenciades amb una durada màxima de mitja hora per trajecte. En total, en esta iniciativa impulsada per l’Ajuntament al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” s’inclouran 72 trajectes repartits en 12 trajectes diaris d’anada i 6 de tornada els dies 16, 17, 23  i 30 de desembre, passant per 14 municipis de La Vall d’Albaida.

El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que es podrà gaudir d’aquest servei sense reserva prèvia i de forma totalment gratuïta, podent consultar-se els horaris i punts d’eixida a la web www.ontinyent.es a l’apartat “Ontinyent Il·lusiona”, o telefonant al 962918200. Úbeda explicava que “a Ontinyent anem a gaudir d’un nadal ple d’activitats de tot tipus i comptem amb una oferta comercial que supera en densitat a altres capitals de comarca veïnes. Volem que els veïns i veïnes de La Vall d’Albaida tinguen les màximes facilitats per acudir a visitar-nos, i per això els animem a vindre i acompanyar-nos estos dies emprant estos autobusos que a més estan pensats per a arribar en trajectes curts i còmodes i a vàries hores”, destacava.

En concret, la ruta 1 passarà per Benigànim, Alfarrasí, l’Olleria i Aielo de Malferit; la ruta 2 per Castelló de Rugat, Montaverner, Palomar, Albaida i Benissoda; i la ruta 3 per La Pobla del Duc, Bèlgida, Atzeneta i Agullent. Els busos partiran des de Benigànim, Castelló de Rugat i La Pobla del Duc les 10:00, 11:30, 16:30 i 18:00, passant per la resta de pobles fins arribar en un temps màxim de mitja hora fins la parada situada front al Centre Comercial El Teler d’Ontinyent. Els trajectes de tornada tindran lloc des d’esta mateixa parada a les 13.30 i les 20:00 hores.

Úbeda recordava que al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” l’Ajuntament, en coordinació amb diverses entitats i associacions locals, posa a l’abast de veïns i visitants una trentena d’activitats gratuïtes al carrer, el sorteig de premis i xecs-regal, o una nova edició del Festival del Circ i Teatre. “ A Ontinyent tenim de tot, i totes i tots els qui ens acompanyen de segur trobaran oferta comercial, hostelera i lúdica del seu gust”, concloïa el regidor.

07-12-2017 COMPRAR EN NADAL A ONTINYENT TÉ PREMI

La campanya de promoció del comerç local “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” sortejarà més de 40 xecs-regal de 50 euros cadascun entre totes les persones que realitzen les seues compres de l’1 de desembre al 5 de gener en un dels 100 establiments adherits. La iniciativa ha estat impulsada un any més per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de les associacions de comerciants, per fomentar les compres als establiments locals durant les dates nadalenques, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”.

 

D’aquesta manera, per cada compra que es faça en un dels comerços participants el client rebrà una butlleta que deurà omplir i dipositar en les bústies que trobarà als mateixos establiments. Finalment, la setmana després de Reis se celebrarà un acte públic en el qual se sortejaran els xecs-regal entre totes les butlletes dipositades.


Consultar establiments participants

05-12-2017 CAMPANYA COMPRAR EN NADAL A ONTINYENT TÉ PREMI 2017

La campanya de promoció del comerç local “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” sortejarà més de 40 xecs-regal de 50 euros cadascun entre totes les persones que realitzen les seues compres de l’1 de desembre al 5 de gener en un dels 100 establiments adherits. La iniciativa ha estat impulsada un any més per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de les associacions de comerciants, per fomentar les compres als establiments locals durant les dates nadalenques, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”.

 

D’aquesta manera, per cada compra que es faça en un dels comerços participants el client rebrà una butlleta que deurà omplir i dipositar en les bústies que trobarà als mateixos establiments. Finalment, la setmana després de Reis se celebrarà un acte públic en el qual se sortejaran els xecs-regal entre totes les butlletes dipositades.

Consultar establiments participants

 

24-11-2017 VI EDICIÓ ONTINYENT IL·LUSIONA 2017

La campanya començarà aquest mateix dissabte 25 de novembre amb animació i tallers infantils repartits per tots els barris de la ciutat: de 11:00 a 13:00 hores a la zona de l’avinguda Jacinto Benavente encreuament amb el carrer Casiano Fita al barri de Sant Rafel, a la plaça del Barranquet al barri del Llombo i al Parc Mestre Ferrero al barri de Sant Josep; i ja de vesprada, de 17:30 a 19:00 es donarà  la benvinguda al Nadal amb l’actuació del Ballet Opera “Estels en Nadal”, precedida de tallers, als carrers Pintor Segrelles i Martinez Valls.

Dissabte 9 desembre tindrà lloc una festa infantil al Carrer Major i l’encesa de l’arbre de Nadal a la Plaça de la Concepció; Dissabte 16 i Diumenge 17 hi haurà animació musical a diversos llocs de la ciutat de la mà de l’Agrupació Musical d’Ontinyent; dissabte 30 desembre hi haurà trenet infantil i arribarà el carter reial a Sant Rafel, i a més a més es celebrarà el Cap d’Any Infantil a la Plaça de la Concepció i es donarà eixida a la cursa Sant Silvestre a la Plaça Major. Del 3 al 5 de gener hi haurà un gran mercat nadalenc a la Plaça de la Concepció; dijous 4 de gener s’instal·larà un ampliat campament de Jacobo a l’Ermita de Santa Anna, i divendres 5 de gener tindrà lloc la recepció a l’emissari real a l’Ajuntament i la tradicional Cavalcada de Reis Mags. A més a més es comptarà amb 11 actuacions dins d’una nova edició del Festival de Circ i Teatre de Carrer, “una activitat que té sempre una gran acceptació i presentarem pròximament”, avançava el regidor.

També es comptarà amb diferents campanyes comercials, entre les que el regidor al·ludia a “Comprar en Nadal a Ontinyent te Premi”, per la qual es repartiran desenes de xecs-regal de 50€; el sorteig d’un premi de 300 euros i dos de 200 a càrrec de Comerç IN, que obrirà els seus establiments diumenges 17, 24 i 31 de desembre i obrirà fins les 22:00 hores dimecres 3 i dijous 4 de gener. A més a més tindrà lloc el sorteig de 4 xecs regal de 100 euros per als qui compren al Mercat Municipal; o el tradicional concurs de targetes de Nadal que inclourà el sorteig d’una bicicleta, a més de els incentius que també oferirà l’associació SOC i que presentarà en breu.

Descarregue ací el futllet amb la programació