Mostrant els resultats de 11 a 20 de 122

27-01-2020 TALLERS CUINA MERCAT MUNICIPAL ONTINYENT 2020

Places limitades. Inscripcions a través del següent enllaç:

https://www.weezevent.com/tallers-de-cuina-al-mercat-d-ontinyent-2020

Per als tallers en parella (A 4 mans) participaran acompanyats per un adult (mare, pare, tia, tio, iaia, abuelo...) major de 18 anys.

Per a "Cuinant amb el meu  net"  vindran acompanyats del iaio o iaia.

14-12-2019 INICI CAMPANYA ONTINYENT IL·LUSIONA 2019

El Festival de Circ i Teatre al Carrer, el Mercat i la cavalcada de Reis, les activitats infantils, la tradicional cursa de Sant Silvestre, les nadalenques, els personatges populars, animaran els carrers de la nostra ciutat per viure un Nadal amb il·lusió.

Si participeu a les campanyes per promocionar el comerç local i de proximitat, "Comprar en Nadal a Ontinyent té premi" i "En Nadal, Compra al Mercat", podeu aconseguir premis i regals.

Programació completa

02-12-2019 EN NADAL, COMPRA AL MERCAT

L'Ajuntament ha posat en marxa esta campanya amb l'objectiu de posar en valor l'oferta comercial del Mercat Municipal durant el periode de Nadal, dinamitzar la seua activitat, premiar la fidelitat dels clients, i contribuïr a reduïr l'ús de bosses de plàstic mitjançant la utilització del carret de la compra.

Consultar ací la llista de números premiats

28-11-2019 FORM@'T I OCUP@'T Fòrum Ocupació d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per inscriure’s a “Format i Ocupat”, un Fòrum d’Ocupació que tindrà lloc el proper 29 de novembre a la Sala Gomis i que inclourà una àrea d’entrevistes de treball. L’activitat està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, des d’on el seu responsable, Pablo Úbeda, posava de relleu “l’aposta del Govern d’Ontinyent per fomentar l’ocupació amb accions beneficioses tant per als treballadors com per a les empreses. Crear llocs de treball ha estat sempre un dels principals objectius del Govern de Jorge Rodríguez, i per això posem en marxa activitats com aquestes”, assentalava.

La jornada, que es desenvoluparà de 8:30 a 14:30 hores, requereix d’una inscripció prèvia per part d'aquelles persones que vullguen participar a les entrevistes de treball que faran eixe dia les més de 15 empreses que ja han confirmat la seua participació, i que s’espera que oferisquen més de mig centenar de llocs de treball. Les persones interessades tenen fins al 24 de novembre per presentar les seues candidatures a la web de l’esdeveniment, https://www.formatiocupat.es/, tenint també la possibilitat d’acudir amb el seu currículum vitae a lliurar-lo en ma a les empreses participants. Les persones inscrites podran optar a entrevistes sempre que complisquen amb els requisits de les ofertes publicades, i se’ls assignarà una cita amb les empreses que seran notificades als dies previs a l'esdeveniment. Pablo Úbeda avançava que en breu es donaran més detalls sobre el contingut i desenvolupament de la jornada, animant a les persones interessades a inscriure’s a la mateixa.

El regidor incidia en què el Govern d’Ontinyent “no perdra cap oportunitat de fomentar l’ocupació”, destacant que amb els plans i programes d’ocupació posats en marxa per l’Ajuntament i les mesures per afavorir l’activitat de les empreses, “estem contribuint a aconseguir dades com les que es feien públiques estos dies, als quals s’ha constatat un descens global de l’atur d’un 4’6% interanual i del 27’5% al període 2015-2019 a Ontinyent, dades que anem a seguir treballant per millorar”, concloïa.

07-06-2019 8 FIRA DE TENDES, TAPES I ROCK A ONTINYENT

Un total de 8 grups musicals amenitzaran des d’aquest divendres 7 de juny i fins diumenge dia 9 la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent, que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer José Iranzo, organitzada per l’Ajuntament a través de la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal (CES).

A la part de “tapes i rock” es comptarà amb 17 establiments d’hosteleria que disposaran milers de tapes de tot tipus a l'aparcament adjacent al col·legi Martínez Valls, on actuaran divendres els grups musicals Zerocoma (20 :00), Mimi y los Trileros (22 :00) i Second Coming (00 :00). Dissabte serà torn per a The Lemons (13:15), Scrambled (19:30), Star on Years (21:30) i The Cabriolets (23:30). Finalment, diumenge actuaran Soulomonics (13 :00) i Grupo Ñ (20 :00). La zona de tapes estarà oberta divendres de 19:00 a 02:30 hores; dissabte de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 02:30 hores; i diumenge de 11:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:30 hores.

Més informació

01-02-2019 CUINA DE MERCAT JUNIOR- ONTINYENT

Places limitades. Inscripcions en Promoció Econòmica: 962918227

12-12-2018 VII FESTIVAL DE CIRC I TEATRE ONTINYENT

La programació es desenvoluparà del 21 de desembre al 2 de gener amb actuacions totalment gratuïtes a l’Avinguda de Sant Francesc i les places de la Concepció, la Coronació, de Sant Domingo, del Mestre Ferrero, del Poeta Vicent Andrés Estelles i de Pere IV.

Més informació

23-07-2018 Plans de Consolidació Empresarial a Ontinyent


L'objectiu és ajudar a les empreses a analitzar la seua situació, per a posteriorment proposar i desenvolupar propostes de millores, amb l'objectiu de millorar la seua competitivitat en el mercat.

Les dates en les quals es treballarà en aquests plans seran els dilluns i dimarts del 27 de setembre al 2 de novembre de 2018, de 16h a 19h.
Els Planes de Consolidació Empresarial tenen un cost gratuït i es realitzaran en el Viver d'empreses d'Ontinyent, carrer Francisco Cerdá, 49.

Inscripcions a l'e-mail ontinyent.territorial@camaravalencia.com o en el següent enllaç:
https://www.camaravalencia.com/es-es/formacion-valencia/paginas/fichacurso.aspx?cod=6799

Places limitades.

El programa complet es pot veure en el següent enllaç: PROGRAMA