Mostrant els resultats de 91 a 100 de 119

08-06-2012 EL MERCAT MUNICIPAL D’ONTINYENT SORTEJA XECS-REGAL DE 50 EUROS EN COMPRES PER A PREMIAR LA FIDELITAT DELS CLIENTS

L’Ajuntament d’Ontinyent junt amb l’Associació de comerciants del Mercat Muncipal han encetat una sèrie d’actuacions per a dinamitzar el Mercat Municipal. La primera d’elles és el sorteig d’un xec regal de 50 € entre totes les persones que facen una compra en les parades del Mercat Municipal. Estos 50 euros s’hauran de gastar en el propi mercat. Hi haurà dos sortejos cada mes, el segon i quart divendres de cada mes, i el primer serà el proper divendres dia 15 de juny.

Amb el lema ¡JUNTS FEM MERCAT! totes les persones que facen una compra en les parades del Mercat Municipal participaran en el sorteigd’un xec-regal de 50 euros que es deurà gastar en el propi mercat. Aquest sorteig es realitzarà el segon i quart divendres de cada mes, sent el primer sorteig el proper dia 15 de juny. Aquesta iniciativa s’inclou dins de les distintes activitats que està duent a terme el govern d’Ontinyent per tal de "retindre i atraure potencials compradors per al comerç local". En aquest cas, el regidor de Comerç aposta per promoure les compres al Mercat Municipal, i d’esta manera actuar en favor de la revitalització del centre històric i comercial. El president de l’Associacio de Comerciants ha assenuyalat que totes les actuacins en benefici del Mercat Municipal han de ser una aposta decidida de tots per atraure clients al mercat, ja que no hem d’oblidar que "els comerciants d’Ontinyent són els nostres amics, els nostres familiars, i en definitiva, la nostra gent".

 

04-06-2012 ONTINYENT ORGANITZA CAPS DE SETMANA TEMÀTICS PER FOMENTAR L’ACTIVITAT COMERCIAL

Ontinyent comptarà als propers mesos amb dues noves iniciatives de foment de l’economia local: Els “caps de setmana temàtics” i l’activitat “dissabtes divertits”. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor d’Hisenda, Josep Francés, i la Presidenta de la Comissió foment d’activitat econòmica urbana del Consell Econòmic i Social (CES), Amparo Boscà, presentaven aquest matí estes novetats. Amb elles es pretén “continuar en la línia encetada de crear llocs de feina i fer una promoció econòmica activa i connectada als temps que vivim”,destacava Jorge Rodríguez.

 

Josep Francés afegia que es preten que la gent visca mes el carrer, que consumisquen i compren a Ontinyent, i promocionar els comerços i la Hosteleria locals. “En definitiva volem evitar la fuga d’ontinyentins i captar gent d’altres poblacions, fer agradable Ontinyent, viure Ontinyent”, afegia el regidor d’Hisenda.

 

D’aquesta manera, “dissabtes divertits”serà una activitat d’animació infantil i promoció comercial inicialment ubicada al Sant Domingo, on es vol fomentar l’obertura de nous establiments; mentre que pel que fa als cap de setmana temàtics o fires sectorials, inicialment hi ha previstes dos per aquest any, la del comerç, que tindrà lloc en juny a la plaça de la Concepció; i la d’artesania/gastronomia el mes de desembre a La Vila.

 

El regidor d’Hisenda destacava que aquestes iniciatives son fruït del treball del nou Consell Econòmic i Social, “que per primera vegada té partida als pressupostos per a les seues iniciatives i prioritza la promoció de la ciutat i de nova activitat”. El CES ja té dues comissions treballant, la de foment d’inversions i innovació empresarial, de la en breu es podran concretar projectes per aquest any; i la de foment d’activitat econòmica urbana, a la qual s’inclouen les iniciatives que es presentaven hui, a la que participen comerciants i hostalers, i que està presidida per Amparo Boscà.

Boscà centrava la seua intervenció en els “dissabtes divertits”, avançant que es celebraran els dies 16 de juny, 8 de setembre, 3 de novembre i 22 de desembre a la Plaça de Sant Domingo, i que inclouran tallers, jocs, concursos o contacontes. La Presidenta de la Comissió de foment d’activitat econòmica urbana del CES donava l’enhorabona al Govern d’Ontinyent en nom de tot el sector empresarial “per esta nova manera de treballar, este nou camí que comencem, que és molt il·lusionant, i del què tota la iniciativa privada estem molt contents per la implicació que demostra l’Ajuntament cada dia”,destacava.

 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava que el Govern d’Ontinyent, “ha apostat per un nou model de promoció econòmica, amb un objectiu clar: fomentar l’activitat econòmica per tal de crear ocupació”.D’aquesta manera s’han pres ja altres mesures com la bonificació de llicències d’obertura d’establiments, o la declaració responsable, entre d’altres.

 

Jorge Rodríguez agraïa les paraules d’elogi d’Amparo Boscà cap a la nova manera de treballar del Govern d’Ontinyent, exposant que“sempre hem dit que sols hi havia una manera de fer front a la crisi, i es remar tots en el mateix sentit. Quan deiem que junts som mes ho feiem convençuts que sols des de l’acord i el consens podrem eixir avant, eixa és una de les ensenyes d’aquest govern, i això es el que estem fent”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

 

20-04-2012 ONTINYENT CREA UN “VIVER DE COMERÇOS" AL CENTRE COMERCIAL EL TELER PER AFAVORIR ALS EMPRENEDORS

Obrir un comerç a Ontinyent és més fàcil que mai després que l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el gerent del Centre Comercial El Teler, Teo Jordà, hagen signat aquest matí un acord per crear un “Viver de Comerços” que posa una sèrie d’importants avantatges a l’abast dels emprenedors. “Aquest acord permet des de hui mateix disposar d’unes condicions molt avantatjoses per obrir un negoci, com ara lloguers a partir de 300 euros o la possibilitat de comptar amb un estudi de viabilitat i un servei de tutelatge gratuïts”explicava Jorge Rodríguez, serveis estos que s’oferiran a través del departament municipal de Promoció Econòmica i la gerència del Centre Comercial.

El primer edil recordava que a tot açò cal afegir que les ordenances municipals aprovades a la tardor els comerços permeten accedir a la llicència d’apertura de comerços (que costa un mínim de 550 euros) de manera totalment gratuïta, llicència que a més es pot obtenir de manera immediata gràcies a la posada en marxa en gener de la “Declaració Responsable”. “En conjunt tot açò ens permet parlar d’una important aposta per reforçar l’activitat econòmica a la ciutat, que és un dels objectius que es va marcar el Govern d’Ontinyent des del primer dia”, destaca Jorge Rodríguez. Segons explicava l’alcalde, el cost d’aquestos locals gràcies al conveni serà d’entre 300 i 700 euros, uns preus que al preu de mercat podrien rondar els 3.000 euros, el que suposa “un estalvi molt important”.

 

El Gerent del Centre Comercial El Teler, Teo Jordà, detallava que els locals que es posen a disposició dels emprenedors seran “tots aquells que estiguen buits en cada moment”, sent especialment atractives les condicions de 6 d’estos locals que ja estan fins i tot acondicionats, i que tenen entre 25 i 200 metres quadrats. Per a Jordà, aquest acord “suposa un important reforç per al comerç en Ontinyent”,afegint que des del Centre Comercial “pensem que devem aportar el nostra granet d’arena i ajudar també als emprenedors perquè Ontinyent tinga un teixit comercial amb futur”, apuntava.

 

El conveni, a més a més, contempla la posada a disposició de l’Ajuntament d’un local de 50 metres per a usos municipals, segons explicava ell regidor de Comerç, Joan Sanchis, qui incidia en que el de hui “és un dia important, perquè aquest Viver de Comerços redundarà en el foment de l’activitat econòmica i en un punt essencial com és la diversificació del comerç local”, assenyalava.

 

L’alcalde Jorge Rodríguez, destacava per últim que amb aquest acord “guanyem tots, perquè es dota de major vida al El Teler, els emprenedors disposen de les màximes facilitats, i en conjunt pensem que és una acció positiva per a la ciutat, que estem segurs que serà un punt de partida per a noves col·laboracions futures amb el centre comercial”, concloïa.
 

30-03-2012 LOS COMERCIOS DE ONTINYENT PODRAN ABRIR AL PÚBLICO EL LUNES DE FERIA

El Ayuntamiento de Ontinyent, a petición de la Asociación de Supermercados de la Comunidad Valenciana (ASUCOVA) y con el acuerdo de las asociaciones de comerciantes locales, ha autorizado la apertura al público de los establecimientos comerciales de la ciudad el día 19 de noviembre de 2012, fiesta de ámbito local, en sustitución del día 8 de abril. 

La Ley de Comercio de la Comunidad Valenciana establece que el Ayuntamiento está facultado para sustituir por festividades locales hasta dos domingos o festivos autorizados por la Conselleria de Comercio para la apertura comercial. De este modo, se trasladó la solicitud de ASUCOVA a las asociaciones comerciales de la ciudad, sin que ninguna de ellas manifestara opinión en contra.

El motivo del cambio se debe a que la festividad local del dia 19 de noviembre , lunes de feria, provocaria el cierre de los comercios dos dias consecutivos y que el dia 8 de abril, domingo de Pascua, es fiesta de ámbito estatal autorizada para la apertura comercial en Resolución de 15 de diciembre de 2011 de la Conselleria de Economia, Industria y Comercio, es un dia en el que los ciudadanos no tienen por costumbre la práctica de la actividad comercial, siendo más bien un dia de ocio y esparcimiento en zonas rurales. 

Los establecimientos comerciales deberán informar al público sobre su decisión de hacer uso de esta habilitación comercial y del horario que permanecerán abiertos, sin que pueda exceder de 12 horas.
 

30-12-2011 APROBADO EL CALENDARIO DE FESTIVOS APERTURABLES PARA 2012-2013

El pasado dia 23 de diciembre se publicó en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la resolución de la Conselleria de Economia, Industria y Comercio que determina los nueve domingos y festivos habiles para la práctica comercial en el ejercicio 2012-2013, para el periodo comprendido entre el 1 de febrero de 2012 y el treinta y uno de enero de 2013.

Los ayuntamientos podran sustituir hasta dos de estos domingos o festivos habilitados, por dos dias festivos en su ámbito local. Esta decisión, en caso que se adopte, serà de obligado cumplimiento para todos los establecimientos que no puedan acogerse al régimen de libertad horaria.

El horario de apertura para estos festivos será libremente fijado por los comerciantes, sin que pueda exceder de 12 horas de apertura al público.

Los establecimientos comerciales deberán informar adecuadamente al público sobre su decisión de hacer uso de estas habilitaciones y de las horas que permaneceran abiertos.

Más información

30-12-2011 CALENDARIO OFICIAL DE FERIAS COMERCIALES INTERNACIONALES 2012

El dia 26 de diciembre se publicó en el Boletín Oficial del Estado el calendario oficial de las distintas celebraciones de Ferias y Salones de caracter comercial internacional que se llevarán a cabo en las distintas entidades feriales de España.

Acceso al calendario

05-12-2011 JORNADA: COM GESTIONAR LA PROTECCIÓ DE DADES EN L’EMPRESA

Seguint amb les accions formatives programades en l’Oficina de Promoció Econòmica, on es troba ubicada l’AFIC d’Ontinyent, el proper dia 14 de desembre, en horari de 9:30 a 11:00h, s’impartirà la sessió informativa “COM GESTIONAR LA PROTECCIÓ DE DADES EN LA MEUA EMPRESA”, que està organitzada per l’Antena Local de la Cámara de Comerç de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent.

L’objectiu d’esta jornada és informar als empresaris, comerciants i emprenedors sobre les obligacions que s’arrepleguen en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reial Decret 1720/2007 que la desenrotlla, així com proporcionar solucions pràctiques per a l’adaptació de l’empresa a esta normativa.
Amb la realització d’esta jornada, pretenem donar resposta a preguntes com: quines són les obligacions de l’empresa, còm es controla l’accés als registres, a què estan obligats els treballadors, quin és el procediment per a la notificació i registre de fitxers, etc.
L’assistència és totalment gratuïta, prèvia inscripció en l’Antena Local de la Camara de Comerç o en l’Oficina de Promoció Econòmica, situades ambdues al C/ Maians, 19 d’Ontinyent.

Més informació
 

18-11-2011 EL DILLUNS DE FIRA ES FESTIU APERTURABLE EN ONTINYENT

El proper dia 21 de novembre, dilluns de fira, els comerços d’Ontinyent que no estan acollits al règim de llibertat horària podran obrir les seues portes, ja que és un dels dies festius habilitats per a l’obertura comecial. La normativa que regula l’activitat comercial en la Comunitat Valenciana establix anualment una relació dels 9 dies festius en els quals els comerços que no disfruten de llibertat horària poder exercir l’activitat comercial. A méa a més, dita normativa permet als ajuntaments realitzar canviar fins a dos dies dels autoritzats per festius d’àmbit local. Així, l’Ajuntament d’Ontinyent, mitjançant decret d’Alcaldia 1538/2011 de 16 de juny, i seguint el procediment establert en la normativa reguladora, va canviar el dia 8 de desembre, festiu d’ambit estatal i a més festes patronals en Ontinyent, pel dilluns de fira, festa local, de manera que es podrà obrir el dia de la fira i no es podrà obrir el dia de la Puríssima.

Calendari de festius habils per a l’obertura comercial

Edicte canvi festiu 

Normativa comercial

10-11-2011 LA AFIC DE ONTINYENT ORGANIZA UNA JORNADA SOBRE EL USO DE LAS NUEVAS TECNOLOGIAS EN EL COMERCIO: "CLOUD Y EXCELENCIA COMERCIAL"

Desde la agencia AFIC del Ayuntamiento de Ontinyent y en colaboración con ANETCOM (Asociación para el fomento del comercio electrónico empresarial), hemos organizado esta jornada gratuita impartida por profesionales de Microsoft con la finalidad de dar a conocer a los comerciantes y gerentes de pequeñas empresas algunas técnicas para abaratar costes con la utilización de Internet y las nuevas tecnologías.
Con esta jornada teórico-práctica, el asistente conocerá las posibilidades que ofrece “la nube”, mostrando que es un entorno seguro en el que trabajar en la gestión del negocio, acabando con los miedos y dudas que aún existen al respecto.


DIRIGIDA A:
Comerciantes y pequeños empresarios que quieran conocer y comprobar las ventajas que la nuevas tecnologías de la información pueden aportar a sus negocios.


LUGAR Y FECHA DE REALIZACIÓN:
Oficina de Promoció Econòmica - AFIC
C/ Maians, 19- piso 1
46870 Ontinyent 

Dia 24 de noviembre de 2011
De 15:30h a 17:00h
 

INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES:
La asistencia es gratuita hasta completar el aforo.
Es necesario comunicar la inscripción a través de uno de los siguientes medios:

Tel: 96 291 82 27 – e-mail: adl.ontinyent@cv.gva.es
 

04-11-2011 EL DIUMENGE 6 DE NOVEMBRE ES FESTIU APERTURABLE

El proper diumenge dia 6 de novembre és un dels dies festius habilitats per la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç per a l’obertura comercial, segons resolució de 28 de febrer de 2011 de la Directora General de Comerç y Consum, per tant els comerços que no estan acollits al règim de llibertat horària podran obrir les seues portes. A més a més, en Ontinyent també podran obrir els comerços el dia 21 de novembre, festa local, segons el decret d’Alcaldia 1538/2011 de 16 de juny, que autoritza  l’obertura el dia de la fira, a canvi del dia 8 de desembre, que no es podrà obrir.

Calendari de festius habils per a l’obertura comercial