Ajuntament d'Ontinyent::Galeria empresarial de la Província de València

Mostrant els resultats de 91 a 100 de 127

01-01-2013 El comerç tradicional sorteja 4.500 euros en regals en la campanya Comprar a Ontinyent té premi

(1-1-13) La campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, impulsada des de l’Ajuntament amb la col·laboració dels comerciants de la ciutat, arriba a la seua recta final. Totes les compres que realitzen fins el dia 5 de gener entraran en el sorteig de més de 70 regals, valorats en vora 4.500 euros. Els productes, que estan exposats a un aparador proper a la l’esglèsia de Sant Carles, han estat donats per les distintes associacions de comerciants que han participat en una iniciativa que pretén incentivar les compres als comerços locals.

“Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” es troba dins l’exitosa campanya nadalenca “Ontinyent Il.lusiona”, que es va obrir amb l’enllumenat d’un gran arbre de nadal fet amb materials reciclats a la Plaça de la Concepció i que va estar decorat amb part de les 1.500 manualitats elaborades pels xiquets i xiquetes de la ciutat a un els Dissabtes Divertit. Posteriorment, es reprenia amb l’inici d’un sorteig extraordinari al Mercat Municipal, el concurs d’aparadors en el qual han participat 12.000 internautes mitjançant les xarxes socials, el Mercat del Nadal, el trenet infantil, i ha continuat amb el Festival de Teatre i Circ, que es reprèn este dimecres al barri de Sant Rafel.

Joan Sanchis, regidor de Comerç, animava a la ciutadania “a passejar pel centre històric, veure els premis i visitar els comerços d’esta zona i de la resta de barris d’Ontinyent, que amb els seus aparadors omplin de llum i color la ciutat en estos dies”. En aquest sentit, l’alcalde d’Ontinyent ha insistit enquè “parant-ho tot no eixirem de la crisi, per a fer d’Ontinyent un lloc de referència és imprescindible l’empenta de les institucions”. Amb aquest plantejament l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha explicitat així l’aposta del Govern d’Ontinyent per fomentar les activitats nadalenques: “la ciutadania està vegent que part nostra no va a quedar, i que l’Ajuntament, dins de les seues possibilitats, està fent tot el que estiga en les seues mans per generar activitat econòmica i, en definitiva, ocupació”, ha insistit Jorge Rodríguez.

28-12-2012 L’Alcalde i el Regidor de Comerç lliuren els premis del Concurs d’Aparadors realitzat al Facebook de l’Ajuntament

(28-12-12) L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor de Comerç, Joan Sanchis, lliuraven aquest matí els premis del Concurs d’Aparadors impulsat dins la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, la iniciativa de l’Ajuntament d’Ontinyent i les associacions de comerciants amb la qual es pretén fomentar la realització de compres nadalenques a la ciutat. Al concurs d’aparadors participaven més de 70 establiments que optaven als tres guardons honorífics, “aparador mes original”, “millor exposició del producte” i “millor ambientació nadalenca”, que eren per als establiments “Pasarela”, “Blanc i Negre” i “Peques”, respectivament. Les votacions es realitzaven a través del Facebook de l’Ajuntament (dins la plataforma Ontinyent GO!), comptant-se amb la participació de més de 400 persones. Entre elles es sortejava un xec-regal per valor de 100 euros, del qual resultava guanyadora Inma Ferrero Coll.

 

Jorge Rodríguez destacava que des del Govern d’Ontinyent “hem intentat fer un pla ambiciós com és Ontinyent Il·lusiona en un moment complicat, apostant pels comerciants de la ciutat a través de les seues associacions, i dins d’aquest programa hem vollgut reconèixer el treball que es fa en els aparadors de Nadal. Des de les possibilitats que tenim i amb la màxima humilitat hem vollgut col·laborar, perquè si actuem junts eixirem avant millor, cada volta és més evident que ens necessitem uns a altres, i la millor forma de fer el camí és fer-lo colze a colze”.

 

Per la seua part, Joan Sanchis agraïa la participació dels internautes, “que tot i ser la primera edició, han votat massivament”, incidint en que “els veritables guanyadors, i als que hem de donar les gràcies, són tots els comerços participants, per en estos moments difícils plenar de llum i color els carrers, i fomentar l’activitat econòmica a Ontinyent amb la seua empenta”, concloïa.

28-12-2012 SORTEIG DEL XEC REGAL DE 400 EUROS AL MERCAT MUNICIPAL

 (28-12-12) Més de 12.000 butlletes optaven al xec regal de 400 euros que es sortejava hui al Mercat Municipal dins la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, la iniciativa de l’Ajuntament d’Ontinyent i les associacions de comerciants amb la qual es pretén fomentar la realització de compres nadalenques a la ciutat. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acudia al sorteig acompanyat dels regidors Joan Sanchis, Manuel Cuesta i José Antonio Calabuig, que juntament amb el President de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, Matíes Mira, contemplaven com la sort i la ma innocent d’una xiqueta determinaven que la guanyadora del premi fora Ana Torró Martínez, ontinyentina i clienta habitual del també conegut com “Mercat de Dalt”.

 

  L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que “des del primer moment, el Govern d’Ontinyent era conscient que calia apostar pel Mercat Municipal amb una campanya que incloguera activitats de potenciació del comerç, i per això es va començar amb la campanya Junt Fem Mercat, que hui cobrava una especial rellevància amb aquest sorteig extraordinari”.

 

Matíes Mira, per la seua part, qualificava l’acollida de la iniciativa com “un èxit total”, agraint als seus clients la seua fidelitat, i a l’Ajuntament d’Ontinyent “el recolzament que ens ha donat per estimular-la, ja que sense l’Ajuntament no hauriem pogut fer la meitat de coses”. Pel que fa al Regidor de Comerç, Joan Sanchis posava de relleu que “la intenció és intentar afavorir als nostres comerciants i la promoció econòmica en estos moments de crisi”, tenint al seu torn paraules d’agraïment “per la fidelitat dels clients al nostre comerç, i per als comerciants pel seu treball no només en esta campanya, sinó també el que fan tots els dies per dinamitzar el Mercat Municipal i amb ell el nostre centre històric”.

14-12-2012 ONTINYENT COMPTARÀ AMB UN MERCAT DE NADAL A LA PLAÇA DE SANT DOMINGO

“Parant-ho tot no eixirem de la crisi, per a fer d’Ontinyent un lloc de referència és imprescindible l’empenta de les institucions”. Amb aquest plantejament l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicitava hui l’aposta del Govern d’Ontinyent per fomentar les activitats nadalenques dins la campanya de promoció comercial “Ontinyent Il·lusiona”, i que inclourà aquest cap de setmana l’inici de dues noves activitats: un Mercat de Nadal i un Trenet Infantil. “Estem davant d’un Nadal entusiasmant des del punt de vista de l’activitat, que esperem que es traduisca en una millora de la promoció econòmica”, afegia l’alcalde.

 

“Volem ser un punt d’atracció comarcal, que els veïns d’altres municipis vinguen a fer les compres a Ontinyent i retindre als ontinyentins, tot fomentant el comerç local i la promoció econòmica a la ciutat”, explicava Joan Sanchis, responsable de la Regidoria de Comerç, que juntament amb les ponències de Festes i Cultura estan coordinant aquest programa, comptant amb la col·laboració de les associacions de comerciants locals.

 

El Mercat Nadalenc s’inaugurarà aquest diumenge a les 12:00 a la Plaça de Sant Domingo, “un lloc que hem triat perquè creem en la revitalització del centre històric”, explicava Sanchis, donant cabuda al llarg d’una setmana completa a prop de 30 parades de productes de tot tipus: figuretes de Nadal, dàtils, productes típics gallecs i asturians, joguets o torrons, comptant a més amb l’animació d’un contacontes, mags, un carrusel infantil o música en directe, entre d’altres atractius. Quant al trenet infantil, estarà en marxa aquest diumenge, i tindrà també com a punt de partida la Plaça de Sant Domingo, on des d’on en dos torns (de matí, de 11:00 a 13:30, i de vesprada, de 16:00 a 18:30) recorrerà els principals carrers comercials del poble.

 

Totes estes activitats donen continuïtat a les que estant tenint lloc dins la campanya nadalenca que es va obrir amb l’enllumenat d’un gran arbre de nadal fet amb materials reciclats a la Plaça de la Concepció i que va estar decorat amb part de les 1.500 manualitats elaborades pels xiquets i xiquetes de la ciutat. Posteriorment, es reprenia amb l’inici d’un sorteig extraordinari al Mercat Municipal; un concurs d’aparadors al qual es pot votar a facebook; o la posada en marxa de la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” que repartirà 4.500 euros en més de 70 regals que estan exposats a l’aparador del Carrer Maians 57, prop de l’esglèsia de Sant Carles.

 

Joan Sanchis animava a la ciutadania “a passejar pel centre històric, veure els premis i visitar els comerços d’esta zona i de la resta de barris d’Ontinyent, que amb els seus aparadors omplin de llum i color la ciutat en estos dies”. Per tal de donar a conèixer totes estes activitats i altres que tindran lloc fins al dia de Reis, l’Ajuntament ha distribuït més de 27.000 díptics a la ciutat i també a tota La Vall d’Albaida.

 

“Anem a seguir treballant per exercir una capitalitat amable de la comarca”, destacava Jorge Rodríguez, “i això sols es pot fer tenint iniciatives, sabent què volem ser i on volem anar, i el Govern d’Ontinyent té molt clar quin és el camí a seguir des del primer dia”. En aquest sentit, el primer edil recordava que “una una administració local arriba on pot, però sempre hem tingut clar que els recursos amb els que contem s’han de posar a disposició de la promoció econòmica de la ciutat per lluitar contra l’atur i la degradació social. Anem a dir sempre no als retalls posant com a línia roja la política social, i per altra banda tractarem de generar activitat econòmica i llocs de treball. Volem ser un exemple de ciutat que treballa per a reactivar l’economia”, assenyalava.

14-12-2012 COMPRAR EN NADAL A ONTINYENT TE PREMI

Els comerciants d'Ontinyent sortejaran més de 70 regals, entre tots aquells que realitzen les compres de Nadal en els seus establiments, entre els dies 10 de desembre de 2012 i 5 de gener de 2013. Cadascun dels comerços que participen en la campanya aporten un regal, d'esta manera hi ha tants regals com comerços participants.

Ací pots descarregar el futllet informatiu amb els comerços participants.

Els regals estan exposats en l'aparador situat al C/ Maians, 57, prop de l'esglèsia Sant Carles.

Els clients, per cada compra que realitzen, sols han d'emplenar una butlleta amb les seues dades de contacte i dipositar-la en la bústia que trobaran als establiments participants en la campanya. Per tant, quantes més compres, més oportunitats de guanyar un magnífic regal.

El sorteig es realitzarà el dia 9 de gener en acte públic, s'extraurà una butllleta de cadascuna de les bústies, i a esta butlleta li correspondrà un regal a l'atzar. S'avisarà per telèfon als agraciats.

13-12-2012 CONCURS D'APARADORS DE NADAL A ONTINYENT

L'Ajuntament d'Ontinyent, amb la col·laboració de totes les associacions de comerciants del municipi, i amb la finalitat de fomentar l'atractiu comercial de la ciutat durant la campanya de Nadal, ha convocat un concurs d'aparadors, on podràn participar totes les empreses comercials o de serveis que desenvolupen la seua activitat en la ciutat d'Ontinyent i que disposen d'establiment obert al públic i d'aparador al carrer.

Hi haurà tres categories de premis: originalitat, exposició del producte i ambientació nadalenca. Es donarà un distintiu honorífic al millor aparador de cada categoria.

La votació dels aparadors serà popular. Tots els ciutadans podran votar, a traves del facebook de l'Ajuntament, quins son els millors aparadors per a cada categoria. Se sortejaran 100 euros entre tots els participants en les votacions, per a gastar-los en els establiments participants en el concurs.

Ací pots consultar la relació d’establiments participants i efectuar la teua votació al millor aparador de cada categoria. Es podrà votar fins el dia 20 de desembre.

En el següent enllaç podràs efectuar la teua votació al millor aparador de cada categoria. Per a poder votar has de tindre un perfil en facebook i ser seguidor de Ontinyent GO!. Sols es podrà efectuar una votació per persona. Per a que la votació siga vàlida hauras de votar a les tres categories.

Vota ací

L'entrega dels premis als aparadors més votats així com el sorteig dels 100 euros serà el dia 27 de desembre en acte públic.  

 

23-11-2012 TORNEN ELS DISSABTES DIVERTITS A ONTINYENT

Tornen els dissabtes on els menuts es fan grans i els grans es fan menuts! Els "Dissabtes Divertits"!
Aquest 24 de novembre hi haurà tres tallers de manualitats en diferents punts de la ciutat per tal que els menuts pugen fer elements decoratius relacionats amb el Nadal.

De 18:00h a 20:30h a la Pl. Sant Domingo, c. Martínez Valls a l’altura del c. Pintor Segrelles i plaça Major.
Els xiquets participants eixiran en dos “desfilades” acompanyats per les xanques camallargues, els güendos del comerç amb el ba...llet Opera, ambientació musical, fins a la Plaça Concepció, on hi haurà un arbre gegant de Nadal i es penjaran els adornaments que han realitzat. En aquest moment tindrà lloc “l’encesa” dels llums de Nadal.

Més informació

05-11-2012 ONTINYENT ORGANIZA EL PROXIMO 8 DE NOVIEMBRE EL FORO iMas:)t, DONDE SE SENTARAN LAS BASES PARA QUE LA CIUDAD SE CONVIERTA EN REFERENCIA COMO

El Foro iMas:)t 2012 se pondrá en marcha el próximo jueves 8 de noviembre en Ontinyent con una puesta de escena en el centro de la ciudad, concretamente en la Plaça de la Concepció, donde se inaugurará el primer punto de recarga eléctrico para vehículos eléctricos e híbridos. Se trata de una apuesta decidida del Govern d’Ontinyent, en colaboración con el Clúster Tecnológico de Innovación y Sostenibilidad (INNOVALL), para convertir esta céntrica plaza de la ciudad en un living-lab, un espacio abierto dotado de innovaciones tecnológicas que estarán a disposición del ciudadano y que servirá de laboratorio experimental para nuevas mejoras tecnológicas. La apuesta del Govern d’Ontinyent por las nuevas tecnologías se había ido concretando ya en los últimos meses con la instalación de una red wi-fi de acceso gratuito en toda la plaza y en otros seis puntos de la localidad.

A todo esto se une ahora la instalación en la Plaza de la Concepción de un poste de recarga eléctrica para vehículos y la sustitución del actual alumbrado por otra iluminación con bombillas led de bajo consumo, iniciativas que se enmarcan en el conjunto de actuaciones de mejora de la eficiencia energética que está impulsando la concejalía de Sostenibilidad que gestiona el edil Fran Quesada.

“El futuro de Ontinyent es tecnológico y vinculado a la innovación”, según ha expuesto el alcalde de la localidad y responsable de Promoción Económica, Jorge Rodríguez, quien ha destacado “la voluntad de modernización de nuestro tejido productivo que emprendimos cuando accedimos al gobierno municipal”, una voluntad de renovación tiene como objetivo final “generar una ciudad eficiente y con futuro, mejorando la calidad de vida de los ciudadanos mediante la generación de un tejido productivo sostenible”.

El Foro iMas:)t 2012 servirá para sentar las bases de una ciudad que quiere ser referencia como smart city, es decir un municipio que apuesta por la eficiencia energética y la sostenibilidad, manteniendo un equilibrio con el entorno y los recursos naturales. Además con esta iniciativa se incorporan las tecnologías de la información y las comunicaciones (TIC) como soporte y herramienta facilitadora para la provisión de servicios.

El punto de recarga eléctrico tendrá carácter público y gratuito. El Govern d’Ontinyent promocionará esta innovación asumiendo el coste de las recargas, una bonificación que se añade a las que ya ha aprobado el Ayuntamiento en las ordenanzas fiscales de 2013, con las que los ciudadanos pagaran el 50% menos de impuesto de circulación de los vehículos híbridos y hasta un 75% menos en el caso de los coches eléctricos.

Estas medidas están encaminadas a difundir la tecnología y a implantar nuevos hábitos de consumo entre los ciudadanos. Sergio Pomar, presidente de la comisión de nuevas tecnologías del Consell Econòmic i Social d’Ontinyent (CES), apunta que “la instalación de un punto de recarga eléctrico abre las puertas a las electrolineras del futuro, lo que posibilitará la evolución hacia una ciudad en la que se vayan sustituyendo los vehículos con motor de combustión por otros con motor eléctrico, porque esa es una de las grandes revoluciones que tendrán lugar en el siglo XXI”.

El uso de vehículos sostenibles permitiría reducir las emisiones de gasos orgánicos en un 98%, de óxidos de nitrógeno en un 92% y de monóxido de carbono en un 99%, todos ellos ingredientes principales de la contaminación provocada por el tráfico. Las emisiones a la atmósfera que producen las baterías de los automóviles eléctricos son más fáciles de minimizar ya que las nuevas fuentes de energía existentes pueden originar electricidad sin coste contaminante.

La Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida se sumará a la inauguración de este poste de recarga para vehículos eléctricos e híbridos y expondrá algunos de estos modelos procedentes de varios concesionarios de la zona.

Más información

29-10-2012 CURS D'ATENCIÓ AL PUBLIC EN VALENCIÀ PER A COMERÇOS

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, a través de les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, ha organitzat este curs, de caràcter GRATUÏT, per al foment de l'ús del valencià en els comerços.

El curs té una durada de 10 hores i va dirigit a comerciants i treballadors del comerç, encara que també podran assistir desocupats relacionats en el comerç o encaren el seu futur professional en relació amb el sector comercial.

El curs inclou el programa informàtic Salt i formació en el seu us, a més de formació práctica en habilitats de comunicació per atenció al públic en els comerços.

S'impartirà els dies 28, 29 i 30 de novembre en les instal·lacions de COEVAL, Av. del Tèxtil, 22 d'Ontinyent, en horari de 14:00h a 17:30h.

Les inscripcions es realitzaran on-line en este enllaç, o bé a través del telèfon: 96 291 50 77.

Més informació

03-10-2012 EL COMERÇ D'ONTINYENT OBRI DISSABTE FINS LA MATINADA AMB "LA NIT OBERTA"

Els comerços d’Ontinyent obriran en la nit d’aquest dissabte fins la matinada amb motiu de la “Nit Oberta”, una activitat per la qual un total de 26 establiments locals oferiran importants descomptes de 21:00 a 01:30 hores, una vetllada durant la qual a més a més s’oferirà una oferta complementària d’oci, gastronomia i cultura als carrers d'Ontinyent.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava en l’acte de presentació de l’activitat el “positiu impacte” d’accions d’aquest tipus en la promoció de l’economia local, “que és el principal objectiu del Govern d’Ontinyent, ja que l’activitat econòmica promou la generació de llocs de treball”, destacava el primer edil. L’Alcalde també posava de relleu l’efecte d’atracció que es genera per als visitants i l’impuls que es fa a la capitalitat de la comarca.

Des de Comerç IN la seua gerent, Amparo Boscá, i el President de l’Associació, Rafa Vaello, explicaven que els 26 comerços participants oferiran els seus productes de temporada amb un descompte del 20%, que en alguns casos concrets (almenys 1 producte per establiment) serà del 40%. Igualment, hi haurà una zona “outlet” amb descomptes de més del 50%. Com a complement, la majoria dels comerços oferiran un refrigeri dolç o salat a més de begudes, i han organitzat altres esdeveniments com lectura poemes al carrer desfilades, treballs florals de Jacinta Floristes, demostració de pastisseria, aparadors vivents, manuals de papiroflèxia o degustació de cafès.

Des de Comerç IN destacaven que es veu com “un èxit per Ontinyent” que comerç, restauració i oci vagin de la mà, “ja que una oferta coordinada és essencial si volem aconseguir un veritable Centre Viu, i en aquesta ocasió s'ha aconseguit gràcies a l'esforç conjunt de tots i l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament”, explicava Rafael Vaello, qui incidia en que la iniciativa “és molt atractiva per eixir al carrer eixa nit”.

Per la seua banda, el Regidor de Comerç, Joan Sanchis, posava de relleu “l’esforç i les ganes d’innovar de Comerç IN, amb una iniciativa al costat de la qual estarà l’Ajuntament per tal de fomentar l’activitat a la ciutat i al nostre comerç, un comerç familiar i de casa”. L’edil destacava així mateix la importància de retenir als veïns i veïnes d’Ontinyent, així com captar cada volta a més gent de la comarca i d’altres municipis veïns per fer les seues compres a la ciutat.

Durant la nit oberta, alguns hostalers oferiran al visitant la possibilitat de eixir a sopar i fer una copa amb un 10% de descompte en les seues cartes. En els plànols editats es podran consultar els restaurants i bars d’AHVAL que participen, així com les propostes especials dels comerços i els productes estrella amb els seus preus. A més a més, el recorregut comercial estarà amenitzat per música de DJ en deu punts diferents i una batukada. El Museu Fester i la sala d'exposicions de Caixa Ontinyent podran ser visitades de manera gratuïta, i la Colla de Campaners mantindrà el campanar obert per atendre tot el que es vullga apropar a l'església de Santa Maria o al campanar més alt de la Comunitat Valenciana.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava que el Govern d’Ontinyent ha apostat “des del primer moment” per la dinamització del comerç local, amb línia d’actuacions articulada a través de l’impuls al Consell Econòmic i Social, i que s’ha concretat ja en iniciatives com els “dissabtes divertits” o la fira “tapes i rock”, entre d’altres. Jorge Rodríguez animava a la ciutadania a eixir al carrer i gaudir d’estes iniciatives, “perquè quan es compra al comerç local, està ajudant-se a l’economia d’Ontinyent en general: fer comerç és fer ciutat”, assenyalava el primer edil.