Mostrant els resultats de 91 a 100 de 122

21-09-2012 “ELS DISSABTES DIVERTITS” S’AFEGEIXEN A LA FESTA DELS COMERCIANTS DEL BARRI DEL LLOMBO

Els tallers i activitats infantils dels “Dissabtes Divertits” s’afegiran aquest cap de setmana a la festa que ha organitzat l’Associació de Comerciants del Llombo en aquest barri d’Ontinyent. En concret, l’Associació de Comerciants del Llombo ha organitzat tot un seguit d’activitats per la jornada de dissabte que inclouran des de les 18:00 exposicions de productes dels comerços associats, un sopar a les 21:30 a preus populars i el sorteig de regals entre els assistents, comptant-se també amb animació musical a càrrec dels “Joves Meruts”. 

 

El Consell Econòmic i Social (CES) d’Ontinyent s’afegirà a la festa aportant un dels tallers infantils de “Dissabtes Divertits” que tant èxit han tingut en les seues dues primeres edicions a la Plaça de Sant Domingo, i que en aquesta ocasió consistiran en manualitats per a realitzar xapes personalitzades i fermalls (“broxes”) tèxtils. El taller tindrà lloc entre les 19 :00 i les 21 :00 hores, i estarà realitzat per l’empresa local Voraserra.

13-09-2012 I FIRA ARTESANAL I GASTRONÓMICA D’ONTINYENT

Obert el termini per a participar com expositor en la I Fira Artesanal i Gastronómica que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent amb el suport del Consell Econòmic i Social. Es podran presentar les sol·licituds de participació en el Registre General de l’Ajuntament fins el 18 de setembre de 2012.

Més informació

12-09-2012 CONTINUA L’ÈXIT DE LA CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ "JUNTS FEM MERCAT!"

La iniciativa de dinamització del Mercat de Dalt “Junts fem mercat!”, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, continua registran una alta acceptació. Al sorteig realitzat hui divendres, s’ha comptat amb la participació de més de 2000 veïns que amb la seua papereta optaven a guanyar el premi, un xec-regal de 50 euros a gastar en el propi mercat.

 

Al sorteig d’aquesta setmana, acudien la regidora de Territori, Rebeca Torró, i el President de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, Maties Mira, resultant guanyadora la papereta de Virtudes Martínez, veïna d’Ontinyent i clienta habitual del Mercat de Dalt.

 

Aquesta campanya realitzada els divendres amb periodicitat quinzenal, està enfocada no sols a la promoció i dinamització del conegut popularment com el Mercat de Dalt, sinó també a revitalitzar el centre històric i comercial d’Ontinyent i atraure clients i compradors per al comerç local.

12-09-2012 L’Ajuntament d’Ontinyent i Comerç IN signen un conveni de col·laboració per impulsar l’activitat comercial

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de l’associació de comerciants Comerç IN d’Ontinyent, Rafael Vaello, signaven aquest matí el conveni que permetrà a l’entitat empresarial posar en marxa noves iniciatives d’impuls al comerç local comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’acte de signatura, que comptava amb la presència del Regidor de Comerç, Joan Sanchis, el Coordinador del Consell Econòmic i Social (CES) Joan Gilabert, i la Gerent de Comerç IN, Amparo Boscá, tenia lloc al local, ubicat al Carrer Major, que l’Ajuntament ha cedit a l’associació perquè realitze diverses tasques de dinamització comercial i que es contempla amb el conveni que hui es signava, i al qual es contempla que el consistori assumirà també les despeses del local com a part de la subvenció anual.

La nova seu de Comerç IN es troba ubicada al Carrer Gomis, 7, al conegut com Carrer Major, en les instal·lacions on s’ubicava l’antiga biblioteca, un canvi plantejat al Pla de Reutilització d’Espais i Estalvi en Lloguers posat en marxa pel Govern d’Ontinyent, i que ha permès al consistori estalviar 128.000 euros en el pressupost d’enguany i dotar de noves instal·lacions a nombroses associacions locals.

El President de Comerç IN, Rafael Vaello, donava les gràcies a l’Alcalde Jorge Rodríguez “perquè només entrar a l’alcaldia va agilitzar els tràmits per a poder comptar amb la nova seu”, destacant també que la signatura dle conveni “permetrà potenciar els servicis i el centre urbà, perquè el comerç és el cor de la ciutat i li dona vida als carrers”. Vaello extenia l’agraïment realitzat a l’alcalde al Regidor de Comerç Joan Sanchis; al Coordinador del CES, Joan Gilabert i al Regidor d’Hisenda, Josep Francés, “que treballen dia a dia per ajudar-nos desenvolupar propostes”.

Jorge Rodríguez, que va agrair al seu torn a Comerç IN “el seu dinamisme i empenta” per incentivar el comerç local, va exposar que “des del primer moment” el Govern d’Ontinyent va tractar d’agilitzar al màxim la consecució del nou local, així com de dinamitzar el comerç urbà amb la posada en marxa d’activitats com la “Fira de Tendes al Carrer” o els “Dissabtes Divertits”. La propera d’estes col·laboracions serà dissabte 22 de setembre, amb la campanya “Colze a Colze amb els Dissabtes”, en la qual es sortejaran targetes de regal carregades amb 50 € per gastar en els comerços In .

L’Alcalde d’Ontinyent posava de relleu l’impuls que s’ha donat al Consell Econòmic i Social, “que no podia ser un òrgan mort, i per això el vam reactivar, per tal que fora útil per als agents econòmics i socials, creant en ell dues comissions, una de les quals està específicament centrada en dinamitzar el comerç urbà”, assenyalava el primer edil. Jorge Rodríguez agraïa al Coordinador del CES “la seua tasca i treball en be del comerç d’Ontinyent” i animava als comerciants a seguir contribuint a l’activació de l’economia local.

06-09-2012 ELS “DISSABTES DIVERTITS” TORNEN A LA PLAÇA DE SANT DOMINGO PER DINAMITZAR EL COMERÇ I L’HOSTELERIA D’ONTINYENT

La Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent tornarà a transformar-se aquest dissabte dia 8 de setembre, en una gran àrea de jocs infantils amb els “Dissabtes Divertits”, una iniciativa sorgida al si del Consell Econòmic i Social (CES) i posada en marxa pel Govern d’Ontinyent dins de les actuacions previstes per aquest any 2012 de dinamització del sector comercial i hostaler i potenciació de la promoció econòmica a la ciutat.

Esta iniciativa, que va tenir la seu primera edició el passat 16 de juny, inclourà aquest proper dissabte, activitats per a tots els públics, com ara tallers de manualitats amb material de reciclatge, de 18:00 a 20:30 hores, o l’actuació del Contacontes Llorenç en 3 sessions, a les 18:00, a les 19:00 i a les 20:00 hores.

Més informació

L’alcalde d’Ontinyent i President del CES, Jorge Rodríguez, recordava que del que es tracta és de potenciar l’activitat a esta zona, “tal com ja estem fent amb els incentius tributaris que vam incloure a les ordenançes municipals”, com ara l’exempció de la taxa d’obertura per a nous establiments a la plaça Sant Domingo i el Carrer Major, “zones que anem a seguir treballant per a reactivar-les amb noves mesures”. El primer edil avançava que el Govern d’Ontinyent està elaborant un cens de locals disponibles per a l’apertura de nous negocis a estes mateixes zones, un cens que ja compta amb 26 immobles registrats, els arrendataris dels quals es podran beneficiar dels incentius tributaris i d’animació que aporta l’Ajuntament.

28-06-2012 I FIRA DE TENDES AL CARRER EN ONTINYENT

 

Amb la finalitat de dinamitzar el sector comerç, hosteleria i oci de la ciutat, l’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat la “I FIRA DE TENDES AL CARRER”, que tindrà lloc els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol a l’aire lliure en la Plaça Concepció.


Amb aquesta iniciativa es pretén traure el comerç al carrer, evitar l’eixida dels veïns del municipi cap a altres ciutats i augmentar les vendes dels comerços locals. El client podrà trobar una gran quantitat de comerços concentrats en un mateix lloc per a buscar productes de temporada amb descomptes i promocions especials.
 

D’aquesta manera, divendres de 18:00 a 22:30 hores i dissabte i diumenge de 10:00 a 14:00 i de 16:30 a 22:30 tots aquells que visiten la Fira tindran al seu abast una extensa oferta comercial amb prop de 30 expositors del municipi amb productes de moda i complements, calçat, regals, esports, joieria, salut o alimentació, entre d’altres.

 

13-06-2012 ELS "DISSABTES DIVERTITS" A ONTINYENT

L’Ajuntament d’Ontinyent vos proposa un bon pla: un dissabte al mes vosaltres i els vostres fills i filles podreu gaudir a la plaça de Sant Domingo d’una sèrie d’activitats d’animació i promoció comercial, amb la finalitat de dinamitzar el sector hostaler, d’oci i comercial d’Ontinyent.

En “Els Dissabtes Divertits”, podràs deixar els teus fills a la plaça de Sant Domingo on hi hauran tallers infantils, contacontes, espectacles, animació.... Ells es divertiran i tu podràs gaudir d’una estona al teu aire, podràs anar als diferents establiments adherits a la campanya on tindràs descomptes i avantatges en les teues compres, o tal volta preferisques tastar alguna tapa, fer un tastet o aprofitar l’oferta gastronòmica que preparen els bars i restaurants de la zona. De segur que et relaxaràs i gaudiràs d’una de les zones amb més encant del nostre poble.

Més informació

08-06-2012 EL MERCAT MUNICIPAL D’ONTINYENT SORTEJA XECS-REGAL DE 50 EUROS EN COMPRES PER A PREMIAR LA FIDELITAT DELS CLIENTS

L’Ajuntament d’Ontinyent junt amb l’Associació de comerciants del Mercat Muncipal han encetat una sèrie d’actuacions per a dinamitzar el Mercat Municipal. La primera d’elles és el sorteig d’un xec regal de 50 € entre totes les persones que facen una compra en les parades del Mercat Municipal. Estos 50 euros s’hauran de gastar en el propi mercat. Hi haurà dos sortejos cada mes, el segon i quart divendres de cada mes, i el primer serà el proper divendres dia 15 de juny.

Amb el lema ¡JUNTS FEM MERCAT! totes les persones que facen una compra en les parades del Mercat Municipal participaran en el sorteigd’un xec-regal de 50 euros que es deurà gastar en el propi mercat. Aquest sorteig es realitzarà el segon i quart divendres de cada mes, sent el primer sorteig el proper dia 15 de juny. Aquesta iniciativa s’inclou dins de les distintes activitats que està duent a terme el govern d’Ontinyent per tal de "retindre i atraure potencials compradors per al comerç local". En aquest cas, el regidor de Comerç aposta per promoure les compres al Mercat Municipal, i d’esta manera actuar en favor de la revitalització del centre històric i comercial. El president de l’Associacio de Comerciants ha assenuyalat que totes les actuacins en benefici del Mercat Municipal han de ser una aposta decidida de tots per atraure clients al mercat, ja que no hem d’oblidar que "els comerciants d’Ontinyent són els nostres amics, els nostres familiars, i en definitiva, la nostra gent".

 

04-06-2012 ONTINYENT ORGANITZA CAPS DE SETMANA TEMÀTICS PER FOMENTAR L’ACTIVITAT COMERCIAL

Ontinyent comptarà als propers mesos amb dues noves iniciatives de foment de l’economia local: Els “caps de setmana temàtics” i l’activitat “dissabtes divertits”. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor d’Hisenda, Josep Francés, i la Presidenta de la Comissió foment d’activitat econòmica urbana del Consell Econòmic i Social (CES), Amparo Boscà, presentaven aquest matí estes novetats. Amb elles es pretén “continuar en la línia encetada de crear llocs de feina i fer una promoció econòmica activa i connectada als temps que vivim”,destacava Jorge Rodríguez.

 

Josep Francés afegia que es preten que la gent visca mes el carrer, que consumisquen i compren a Ontinyent, i promocionar els comerços i la Hosteleria locals. “En definitiva volem evitar la fuga d’ontinyentins i captar gent d’altres poblacions, fer agradable Ontinyent, viure Ontinyent”, afegia el regidor d’Hisenda.

 

D’aquesta manera, “dissabtes divertits”serà una activitat d’animació infantil i promoció comercial inicialment ubicada al Sant Domingo, on es vol fomentar l’obertura de nous establiments; mentre que pel que fa als cap de setmana temàtics o fires sectorials, inicialment hi ha previstes dos per aquest any, la del comerç, que tindrà lloc en juny a la plaça de la Concepció; i la d’artesania/gastronomia el mes de desembre a La Vila.

 

El regidor d’Hisenda destacava que aquestes iniciatives son fruït del treball del nou Consell Econòmic i Social, “que per primera vegada té partida als pressupostos per a les seues iniciatives i prioritza la promoció de la ciutat i de nova activitat”. El CES ja té dues comissions treballant, la de foment d’inversions i innovació empresarial, de la en breu es podran concretar projectes per aquest any; i la de foment d’activitat econòmica urbana, a la qual s’inclouen les iniciatives que es presentaven hui, a la que participen comerciants i hostalers, i que està presidida per Amparo Boscà.

Boscà centrava la seua intervenció en els “dissabtes divertits”, avançant que es celebraran els dies 16 de juny, 8 de setembre, 3 de novembre i 22 de desembre a la Plaça de Sant Domingo, i que inclouran tallers, jocs, concursos o contacontes. La Presidenta de la Comissió de foment d’activitat econòmica urbana del CES donava l’enhorabona al Govern d’Ontinyent en nom de tot el sector empresarial “per esta nova manera de treballar, este nou camí que comencem, que és molt il·lusionant, i del què tota la iniciativa privada estem molt contents per la implicació que demostra l’Ajuntament cada dia”,destacava.

 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava que el Govern d’Ontinyent, “ha apostat per un nou model de promoció econòmica, amb un objectiu clar: fomentar l’activitat econòmica per tal de crear ocupació”.D’aquesta manera s’han pres ja altres mesures com la bonificació de llicències d’obertura d’establiments, o la declaració responsable, entre d’altres.

 

Jorge Rodríguez agraïa les paraules d’elogi d’Amparo Boscà cap a la nova manera de treballar del Govern d’Ontinyent, exposant que“sempre hem dit que sols hi havia una manera de fer front a la crisi, i es remar tots en el mateix sentit. Quan deiem que junts som mes ho feiem convençuts que sols des de l’acord i el consens podrem eixir avant, eixa és una de les ensenyes d’aquest govern, i això es el que estem fent”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

 

20-04-2012 ONTINYENT CREA UN “VIVER DE COMERÇOS" AL CENTRE COMERCIAL EL TELER PER AFAVORIR ALS EMPRENEDORS

Obrir un comerç a Ontinyent és més fàcil que mai després que l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el gerent del Centre Comercial El Teler, Teo Jordà, hagen signat aquest matí un acord per crear un “Viver de Comerços” que posa una sèrie d’importants avantatges a l’abast dels emprenedors. “Aquest acord permet des de hui mateix disposar d’unes condicions molt avantatjoses per obrir un negoci, com ara lloguers a partir de 300 euros o la possibilitat de comptar amb un estudi de viabilitat i un servei de tutelatge gratuïts”explicava Jorge Rodríguez, serveis estos que s’oferiran a través del departament municipal de Promoció Econòmica i la gerència del Centre Comercial.

El primer edil recordava que a tot açò cal afegir que les ordenances municipals aprovades a la tardor els comerços permeten accedir a la llicència d’apertura de comerços (que costa un mínim de 550 euros) de manera totalment gratuïta, llicència que a més es pot obtenir de manera immediata gràcies a la posada en marxa en gener de la “Declaració Responsable”. “En conjunt tot açò ens permet parlar d’una important aposta per reforçar l’activitat econòmica a la ciutat, que és un dels objectius que es va marcar el Govern d’Ontinyent des del primer dia”, destaca Jorge Rodríguez. Segons explicava l’alcalde, el cost d’aquestos locals gràcies al conveni serà d’entre 300 i 700 euros, uns preus que al preu de mercat podrien rondar els 3.000 euros, el que suposa “un estalvi molt important”.

 

El Gerent del Centre Comercial El Teler, Teo Jordà, detallava que els locals que es posen a disposició dels emprenedors seran “tots aquells que estiguen buits en cada moment”, sent especialment atractives les condicions de 6 d’estos locals que ja estan fins i tot acondicionats, i que tenen entre 25 i 200 metres quadrats. Per a Jordà, aquest acord “suposa un important reforç per al comerç en Ontinyent”,afegint que des del Centre Comercial “pensem que devem aportar el nostra granet d’arena i ajudar també als emprenedors perquè Ontinyent tinga un teixit comercial amb futur”, apuntava.

 

El conveni, a més a més, contempla la posada a disposició de l’Ajuntament d’un local de 50 metres per a usos municipals, segons explicava ell regidor de Comerç, Joan Sanchis, qui incidia en que el de hui “és un dia important, perquè aquest Viver de Comerços redundarà en el foment de l’activitat econòmica i en un punt essencial com és la diversificació del comerç local”, assenyalava.

 

L’alcalde Jorge Rodríguez, destacava per últim que amb aquest acord “guanyem tots, perquè es dota de major vida al El Teler, els emprenedors disposen de les màximes facilitats, i en conjunt pensem que és una acció positiva per a la ciutat, que estem segurs que serà un punt de partida per a noves col·laboracions futures amb el centre comercial”, concloïa.