Mostrando los resultados de 1 a 10 de 119

13-11-2019 FORM@'T I OCUP@'T Fòrum Ocupació d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per inscriure’s a “Format i Ocupat”, un Fòrum d’Ocupació que tindrà lloc el proper 29 de novembre a la Sala Gomis i que inclourà una àrea d’entrevistes de treball. L’activitat està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, des d’on el seu responsable, Pablo Úbeda, posava de relleu “l’aposta del Govern d’Ontinyent per fomentar l’ocupació amb accions beneficioses tant per als treballadors com per a les empreses. Crear llocs de treball ha estat sempre un dels principals objectius del Govern de Jorge Rodríguez, i per això posem en marxa activitats com aquestes”, assentalava.

La jornada, que es desenvoluparà de 8:30 a 14:30 hores, requereix d’una inscripció prèvia per part d'aquelles persones que vullguen participar a les entrevistes de treball que faran eixe dia les més de 15 empreses que ja han confirmat la seua participació, i que s’espera que oferisquen més de mig centenar de llocs de treball. Les persones interessades tenen fins al 24 de novembre per presentar les seues candidatures a la web de l’esdeveniment, https://www.formatiocupat.es/, tenint també la possibilitat d’acudir amb el seu currículum vitae a lliurar-lo en ma a les empreses participants. Les persones inscrites podran optar a entrevistes sempre que complisquen amb els requisits de les ofertes publicades, i se’ls assignarà una cita amb les empreses que seran notificades als dies previs a l'esdeveniment. Pablo Úbeda avançava que en breu es donaran més detalls sobre el contingut i desenvolupament de la jornada, animant a les persones interessades a inscriure’s a la mateixa.

El regidor incidia en què el Govern d’Ontinyent “no perdra cap oportunitat de fomentar l’ocupació”, destacant que amb els plans i programes d’ocupació posats en marxa per l’Ajuntament i les mesures per afavorir l’activitat de les empreses, “estem contribuint a aconseguir dades com les que es feien públiques estos dies, als quals s’ha constatat un descens global de l’atur d’un 4’6% interanual i del 27’5% al període 2015-2019 a Ontinyent, dades que anem a seguir treballant per millorar”, concloïa.

07-06-2019 8 FERIA DE TIENDAS, TAPAS I ROCK EN ONTINYENT

Un total de 8 grups musicals amenitzaran des d’aquest divendres 7 de juny i fins diumenge dia 9 la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent, que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer José Iranzo, organitzada per l’Ajuntament a través de la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal (CES).

A la part de “tapes i rock” es comptarà amb 17 establiments d’hosteleria que disposaran milers de tapes de tot tipus a l'aparcament adjacent al col·legi Martínez Valls, on actuaran divendres els grups musicals Zerocoma (20 :00), Mimi y los Trileros (22 :00) i Second Coming (00 :00). Dissabte serà torn per a The Lemons (13:15), Scrambled (19:30), Star on Years (21:30) i The Cabriolets (23:30). Finalment, diumenge actuaran Soulomonics (13 :00) i Grupo Ñ (20 :00). La zona de tapes estarà oberta divendres de 19:00 a 02:30 hores; dissabte de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 02:30 hores; i diumenge de 11:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:30 hores.

Más información

01-02-2019 CUINA DE MERCAT JUNIOR- ONTINYENT

Plazas limitadas. Inscripciones en Ajuntament Ontinyent- Promoció Econòmica: 962918227

23-07-2018 Planes de Consolidación Empresarial en Ontinyent


El objetivo es ayudar a las empresas a analizar su situación, para posteriormente proponer y desarrollar propuestas de mejoras, con el objetivo de mejorar su competitividad en el mercado.

 

Las fechas en las que se trabajará en dichos planes serán los lunes y martes del 27 de septiembre al 2 de noviembre de 2018, de 16h a 19h.

 

Los Planes de Consolidación Empresarial tienen un coste gratuito y se realizarán en el Vivero de Empresas de Ontinyent, calle Francisco cerdá, 49.

 

Inscripciones al e-mail ontinyent.territorial@camaravalencia.com o en el siguiente enlace:

https://www.camaravalencia.com/es-ES/formacion-valencia/Paginas/fichaCurso.aspx?cod=6799


Plazas limitadas.
 

El programa completo se puede ver en el siguiente enlace:  PROGRAMA

16-07-2018 Jornada informativa Formación Dual: cómo participar desde la empresa

 

El encuentro tendrá lugar a las 10:00 en el Aula 207 de la UNED (Barrio San Rafael- Acceso por C/Ramón Llin) está dirigido a empresas, tabajadores y trabajadoras de gestión de RRHH de las empresas privadas y públicas, a nuevos emprendedores y emprendedoras.

Programa:

10h: los ponentes explicarán cómo funciona la FP Dual

11h: se presentará la “Guía de la Formación Profesional Dual”, el procedimiento para solicitar alumnado en prácticas, así como los beneficios que supone.

Finalmente, se abrirá un turno de preguntas, seguida de una dinámica que permitirá el intercambio de experiencias, así como la presentación de sugerencias de mejora en los procedimientos involucrados en la FP Dual.

La asistencia es gratuita, los interesados han de registrarse enviando un correo electrónico a: empace.rrhh@gmail.com

Pinche aquí para más información

Descargar el programa

 

04-07-2018 “Mou-te cap a la indústria 4.0: Ja està ací no et quedes al marge”

La actividad, que tendrá lugar el jueves 12 de julio en el Centro Social de San Rafael, en la calle de Ramón Llin, inicia un programa de actividades para el impulso y difusión de las posibilidades de la indústria 4.0 adaptada al territorio a través del Proyecto Experimental II, un programa financiado por la Generalitat Valenciana a través del Servef.

El encuentro “Mou-te cap a la Indústria 4.0: ja està ací, no et quedes al marge” está dirigido a estudiantes de ESO y Bachiller, personas paradas e interesados en reciclarse como trabajador en el sector. Tendrá inicio a las 10:00 horas con la intervención de Joaquín Carretero, consultor y diseñador de proyectos de Indústria 4.0 y Smart Cities, que hablará del papel fundamental que juegan las personas en el proceso de transformación digital de las empresas en la ponencia: “El eje de la Industria 4.0: Las personas”.

Seguidamente, a las 11.00 h, representantes de empresas de la Vall d'Albaida explicarán cuáles son los perfiles profesionales más demandadas, así como las competencias y habilidades que han de desarrollar los que aspiran a ocupar un puesto de trabajo en el sector industrial que, a causa de las demandas del proceso de transformación digital, se encuentran en constante cambio.

Para finalizar el encuentro, los asistentes podrán participar en la Actividad de Autoconocimiento “Mis competencias 4.0”, entre 12:00h y 13:00h, guiada por las Técnicas de formación, orientación laboral y RRHH que forman parte del equipo del Proyecto Experimental II de Actaio.

Las personas interesadas en acudir al encuentro pueden registrarse enviando un correo electrónico a: empace.rrhh@gmail.com

Para más información en la página web http://actaio.ajuntament-ontinyent.es, y en las redes sociales: https://www.facebook.com/Actaio/ y twitter: https://twitter.com/Actaio.

08-06-2018 ONTINYENT. 7 FIRA DE TENDES, TAPES I ROCK

La VII edición de esta iniciativa, impulsada por el Ayuntamiento a través de la Comisión de Fomento del Comercio del Consejo Económico y Social Municipal (CES), contará este año con 73 comercios y establecimientos hosteleros, un 21% más que en la edición anterior y la cifra más elevada de todas las ediciones celebradas.

Así, viernes por la tarde, sábado y domingo a lo largo de todo el dia contará con 57 establecimientos de todo tipo de sectores, como moda hombre y mujer, deportes, hogar, decoración y complementos, moda infantil, calzado, salud y bienestar o servicios.

Este año se contará con la novedad de una gran cata de arroz el domingo a mediodía, con la colaboración del Consejo Regulador de Denominación de Origen Arroz de Valencia, que ha dado 100 quilos que serviran para cocinar 8 tipos de arroz para 1000 personas. Además se hará un torneo de futbolín con regalos y premios, y todo estará ambientado con la música de 7 grupos de la comarca de diferentes estilos a lo largo de todo el fin de semana. 

10-05-2018 ONTINYENT: INICIO CAMPAÑA ONTINYENT AL CARRER-

Les activitats previstes s’iniciaran dissabte 12 de maig a les 18:00 hores al carrer Martínez Valls amb un “Espai per als menuts” amb tallers infantils i animació a càrrec de l’escola de dansa Ballet Opera, on xiquets i xiquetes podran gaudir de jocs i tallers al llarg del tot el carrer. A les 19:30 tindrà lloc una desfilada i espectacle itinerant inaugural a càrrec de la companyia Dinàmic, acompanyada d’una batucada a càrrec de Batukem i el ballet de l’Escola de Dansa Opera.

Dissabte 19 de maig la jornada es dedicarà a “l’Esport al carrer” , amb un espai per als menuts a les 19:00 hores amb exhibició dels clubs esportius de la ciutat d’Ontinyent, i sorteig de material esportiu per als xiquets i xiquetes participants. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “va a ser un moment idoni per traure al carrer els diferents esports que es practiquen a Ontinyent, i ho farem de manera divertida. Fins a 15 clubs locals faran exhibicions i tindran llocs on informar sobre les seues modalitats, i les xiquetes i xiquets participants que els visiten podran anar omplint un ‘passaport esportiu’ que en completar-ho els permetrà participar en sorteigs”, explicava.

Finalment, dissabte 26 de maig, partint de la nova Plaça de l’EPA Sant Carles (a partir 19:00h) i fins al Carrer Martínez Valls (a partir de les 19.30h), es viurà un “Carnaval de Cloenda” on els més menuts tindran tallers per elaborar disfresses, i es comptarà amb l’acompanyament de la Original Dixieland Sedajazz, una experimentada formació de música dixie valenciana. Al llarg de la campanya les associacions de comerciants prepararan també accions i campanyes complementàries.

Descargar aquí la programación

09-05-2018 ONTINYENT: INICIO CAMPAÑA ONTINYENT AL CARRER-

Les activitats previstes s’iniciaran dissabte 12 de maig a les 18:00 hores al carrer Martínez Valls amb un “Espai per als menuts” amb tallers infantils i animació a càrrec de l’escola de dansa Ballet Opera, on xiquets i xiquetes podran gaudir de jocs i tallers al llarg del tot el carrer. A les 19:30 tindrà lloc una desfilada i espectacle itinerant inaugural a càrrec de la companyia Dinàmic, acompanyada d’una batucada a càrrec de Batukem i el ballet de l’Escola de Dansa Opera.

Dissabte 19 de maig la jornada es dedicarà a “l’Esport al carrer” , amb un espai per als menuts a les 19:00 hores amb exhibició dels clubs esportius de la ciutat d’Ontinyent, i sorteig de material esportiu per als xiquets i xiquetes participants. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “va a ser un moment idoni per traure al carrer els diferents esports que es practiquen a Ontinyent, i ho farem de manera divertida. Fins a 15 clubs locals faran exhibicions i tindran llocs on informar sobre les seues modalitats, i les xiquetes i xiquets participants que els visiten podran anar omplint un ‘passaport esportiu’ que en completar-ho els permetrà participar en sorteigs”, explicava.

Finalment, dissabte 26 de maig, partint de la nova Plaça de l’EPA Sant Carles (a partir 19:00h) i fins al Carrer Martínez Valls (a partir de les 19.30h), es viurà un “Carnaval de Cloenda” on els més menuts tindran tallers per elaborar disfresses, i es comptarà amb l’acompanyament de la Original Dixieland Sedajazz, una experimentada formació de música dixie valenciana. Al llarg de la campanya les associacions de comerciants prepararan també accions i campanyes complementàries.

Descargar aquí la programación