Mostrando los resultados de 1 a 10 de 122

27-01-2020 TALLERES COCINA MERCADO MUNICIPAL ONTINYENT 2020

Plazas limitadas. Inscripciones a través del enlace siguiente:

https://www.weezevent.com/tallers-de-cuina-al-mercat-d-ontinyent-2020

Para los talleres en pareja (A 4 manos) participaran acompañados por un adulto (madre, padre, tio, tia, abuelo, abuela...) mayor de 18 años.

Para "Cocinando con mi nieto" vendran acompañados del abuelo o la abuela.

 

14-12-2019 INICIO CAMPANYA ONTINYENT IL·LUSIONA 2019

El "Festival de Circ i Teatre al Carrer", el "Mercat de Reis" i la cabalgata, las actividades infantiles, la tradicional carrera de San Silvestre, los villancicos, los personajes populares, animaran las calles de nuestra ciudad para vivir una Navidad con ilusión.

Si participáis en las campañas para promocionar el comercio local y de proximidad, "Comprar en Nadal a Ontinyent té premi" i "En Nadal Compra al Mercat", podréis conseguir premios y regalos.

Programación completa

02-12-2019 EN NADAL, COMPRA AL MERCAT

El Ayuntamiento ha puesto en marcha esta campaña con el objetivo de poner en valor la oferta comercial del Mercado Municipal durante el período de Navidad, dinamizar su actividad, premiar la fidelidad de los clientes, y contribuir a reducir el uso de las bolsas de plástico mediante la utilización del carrito de la compra.

Consultar aquí la lista de números premiados.

28-11-2019 FORM@'T I OCUP@'T Fòrum Ocupació d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per inscriure’s a “Format i Ocupat”, un Fòrum d’Ocupació que tindrà lloc el proper 29 de novembre a la Sala Gomis i que inclourà una àrea d’entrevistes de treball. L’activitat està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, des d’on el seu responsable, Pablo Úbeda, posava de relleu “l’aposta del Govern d’Ontinyent per fomentar l’ocupació amb accions beneficioses tant per als treballadors com per a les empreses. Crear llocs de treball ha estat sempre un dels principals objectius del Govern de Jorge Rodríguez, i per això posem en marxa activitats com aquestes”, assentalava.

La jornada, que es desenvoluparà de 8:30 a 14:30 hores, requereix d’una inscripció prèvia per part d'aquelles persones que vullguen participar a les entrevistes de treball que faran eixe dia les més de 15 empreses que ja han confirmat la seua participació, i que s’espera que oferisquen més de mig centenar de llocs de treball. Les persones interessades tenen fins al 24 de novembre per presentar les seues candidatures a la web de l’esdeveniment, https://www.formatiocupat.es/, tenint també la possibilitat d’acudir amb el seu currículum vitae a lliurar-lo en ma a les empreses participants. Les persones inscrites podran optar a entrevistes sempre que complisquen amb els requisits de les ofertes publicades, i se’ls assignarà una cita amb les empreses que seran notificades als dies previs a l'esdeveniment. Pablo Úbeda avançava que en breu es donaran més detalls sobre el contingut i desenvolupament de la jornada, animant a les persones interessades a inscriure’s a la mateixa.

El regidor incidia en què el Govern d’Ontinyent “no perdra cap oportunitat de fomentar l’ocupació”, destacant que amb els plans i programes d’ocupació posats en marxa per l’Ajuntament i les mesures per afavorir l’activitat de les empreses, “estem contribuint a aconseguir dades com les que es feien públiques estos dies, als quals s’ha constatat un descens global de l’atur d’un 4’6% interanual i del 27’5% al període 2015-2019 a Ontinyent, dades que anem a seguir treballant per millorar”, concloïa.

07-06-2019 8 FERIA DE TIENDAS, TAPAS I ROCK EN ONTINYENT

Un total de 8 grups musicals amenitzaran des d’aquest divendres 7 de juny i fins diumenge dia 9 la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent, que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer José Iranzo, organitzada per l’Ajuntament a través de la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal (CES).

A la part de “tapes i rock” es comptarà amb 17 establiments d’hosteleria que disposaran milers de tapes de tot tipus a l'aparcament adjacent al col·legi Martínez Valls, on actuaran divendres els grups musicals Zerocoma (20 :00), Mimi y los Trileros (22 :00) i Second Coming (00 :00). Dissabte serà torn per a The Lemons (13:15), Scrambled (19:30), Star on Years (21:30) i The Cabriolets (23:30). Finalment, diumenge actuaran Soulomonics (13 :00) i Grupo Ñ (20 :00). La zona de tapes estarà oberta divendres de 19:00 a 02:30 hores; dissabte de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 02:30 hores; i diumenge de 11:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:30 hores.

Más información

01-02-2019 CUINA DE MERCAT JUNIOR- ONTINYENT

Plazas limitadas. Inscripciones en Ajuntament Ontinyent- Promoció Econòmica: 962918227